Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sredio osijek

Dinamov junak s osmijehom na licu odgovorio kritičarima: "Evo im sad..."

Gabriel Vidović poslije pobjede protiv Osijeka odgovorio je kritičarima.

Derbi Dinama i Osijeka u Supersport HNL-u ponovo je odlučen u šokantnoj završnici, a junak Modrih ovaj put bio je Gabriel Vidović, koji je u 90. zabio za pobjedu.

"Sretni smo što smo zasluženo pobijedili. Dominirali smo cijelu utakmicu sretan sam što sam uspio pomoći momčadi“, rekao je Vidović za kamere Max Sporta pa komentirao kritike koje je nedavno dobio:

Maksimirska glavna loža - Vlatka Peras i Mirko Barišić u fokusu FOTO Boysi na derbiju protiv Osijeka poslali žestoku poruku Upravi divider

"Ne zamaram se, gledam sebe. Evo im sada pa neka pišu“, nasmijao se.

Da nije bilo njegovog gola, priča dana bio bi prvijenac mladog Matkovića za Osijek, kojim su gosti u 78. minuti poravnali rezultat.

Osijek - Dinamo Nova šokantna završnica derbija Dinama i Osijeka: Vidović u 90. za sva tri boda divider

"Nažalost, nismo izgurali, primili smo gol u 90. minuti. Sretan sam zbog prvijenca na Maksimiru, takvom velikom stadionu. Hvala i treneru što meni i drugim mladim igračima daje priliku. Ovo je velika stvar za mene, ali ostaje šteta zbog rezultata“, rekao pa prevrtio svoj gol.

"Vidio sam golmana da izlazi. Zaobišao sam ga i zabio. Puno će mi to značiti za samopouzdanje. Čuo sam, ako se ne varam, da je bilo 5000 navijača. Savršeno. Da, u idućoj utakmici imamo Rijeku. Moramo ovo zaboraviti i fokusirati se na iduću utakmicu“, podvukao je.

Tablica Prve HNL:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider