Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao
Nogomet
pogledajte transparent

FOTO Boysi na derbiju protiv Osijeka poslali žestoku poruku Upravi

Navijači su ranije ovaj tjedan imali sastanak s četveročlanim predstavništvom Dinama.

Maksimirska glavna loža - Vlatka Peras i Mirko Barišić u fokusu (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Okršaj Dinama i Osijeka na Maksimiru završio je pobjedom Modrih 2:1, a domaći navijači iskoristili su priliku i poslali poruku aktualnoj upravi.

"Ističe vam vrijeme, ne testirajte naše strpljenje“, pisalo je na transparentu koji je razvijen na sjevernoj tribini Maksimira.

Pretpostavlja se kako je poruka posvećena vodstvu hrvatskog prvaka, koji treba uvesti novi Statut. O njemu će se raspravljati u ponedjeljak od 17 sati, kad je na rasporedu nova sjednica Dinamovog IO-a.

BBB BBB (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Ranije ovaj tjedan predstavnici navijača pregovarali su s upravom u sastavu – predsjednik Barišić, član NO-a Kačić, predsjednica Uprave Peras i član Uprave Tomačić. Tema je bila novi model statuta.

Navijači inzistiraju da se 28 članova Skupštine bira na izborima svih članova kluba. Preostalih 32 birao bi IO na čelu s Mirkom Barišićem.

Bilo je govora i o novom modelu koji je osmislila nova radna skupina za izradu Statuta na čelu s Nikolom Hanželom, koja želi da 40 članova Skupštine bira IO, dok bi 20 članova birali članovi na izborima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider