Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ISPALA LOPTA, ISPAO SA SP-A

Riječanin, tragičar Srbije u Zagrebu, ostao bez poziva za Svjetsko prvenstvo

Marko Radulović neće nastupiti za Srbiju na Svjetskom prvenstvu.

Marko Radulović (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Sljedećeg tjedna u Dohi okupit će se najbolji vaterpolisti svijeta koje smo prije samo koji tjedan gledali na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj. Svjetsko prvenstvo u vaterpolu za Hrvatsku počinje utakmicom protiv Australije u ponedjeljak u 7 ujutro, a dva dana kasnije vidjet ćemo novi obračun Hrvata i Španjolaca, finalista iz Zagreba.

Naši su vaterpolisti bili tragičari dramatičnog finala koje su izgubili preokretom u posljednjim minutama, a jedan od tragičara EP-a u Zagrebu bio je i Riječanin Marko Radulović koji je odabrao nastupati za reprezentaciju Srbije.

U četvrtfinalnoj utakmici EP-a između naših sjevernih i istočnih susjeda, Mađari su slavili nakon izvođenja peteraca te tako otišli dalje.

Marko Radulović Marko Radulović (Foto: Damir Krajač/Cropix)

Nakon izjednačene igre tijekom 32 minute pobjednik je odlučen izvođenjem peteraca tijekom kojeg je Radulović bio jedini od deset izvođača koji nije zabio gol. Dogodio mu se nevjerojatan peh jer mu je lopta iskliznula iz ruke prilikom zamaha.

Bivši vaterpolist riječkog Primorja nije dobio poziv za Svjetsko prvenstvo u Dohi, piše Mozzart Sport koji tvrdi da ispadanje lopte nije Radulovića koštalo poziva u Dohu.

U grupnoj fazi je čak zbog slabije skupine bio najbolji strijelac prvenstva, no očito ga je slabiji nastup u ključnim utakmicama koštao odlaska u Katar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider