Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Predložila rukometašica

Uoči večerašnjeg dvoboja Hrvatske i Srbije stigao zanimljiv prijedlog, odnosi se na Novaka Đokovića

Večeras od 20:30 Hrvatska i Srbija igraju susret za prolaz u drugi krug Eura 2022. u Mađarskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči večerašnjeg dvoboja Hrvatske i Srbije za prolaz u drugi krug Europskog rukometnog prvenstva u mađarskom Szegedu, srpska rukometašica Dragana Cvijić iznijela je zanimljiv prijedlog.

Na svom Twitter profilu objavila je tako status u kojem se zapitala zašto srpski rukometaši večeras ne bi odjenuli majice u znak podrške Novaku Đokoviću koji vodi pravnu bitku za nastup na Australian Openu, prenosi Nova.rs.

"Zašto Rukometni savez Srbije ne organizira da na zagrijavanju danas svi nose majice s likom Novaka Đokovića. Sigurna sam da bi isti to napravio da netko od naših sportaša ima ovakav ili sličan problem", napisala je Cvijić.

gol expired Zanimljiva uvertira u veliki derbi: Hrvatski i srpski navijači nazdravili gemištom u središtu Szegeda divider

Podsjetimo, Novak Đoković trenutno se nalazi u pritvoru u imigracijskom hotelu gdje čeka konačno saslušanja pred Federalnim sudom u Melbourneu koje je zakazano za ovu subotu u 23:30 po našem vremenu, odnosno 09:30 po lokalnom vremenu.

Inače, Đoković je danas dobio prvu bitku jer je australskog pravosuđe udovoljilo njegovom zahtjevu da se saslušanje odvija pred sudačkom komisijom od tri člana, čemu se žestoko usprotivio odvjetnik australskih vlasti.

gol expired Jedan od najvećih kritičara stao u obranu Novaka Đokovića, ponovno se javio i Dejan Lovren divider

Za kraj dodajmo da je ovo ključan dvoboj za hrvatsku rukometnu reprezentaciju koja mora jurišati na pobjedu protiv Srbije, ako želi osigurati plasman u drugi krug natjecanja. 

U slučaju poraza Hrvatska bi ispala s Europskog rukometnog prvenstva, ali, srećom, iz Szegeda su stigle dobe vijesti. Izbornik Hrvoje Horvat na raspolaganju će imati ponajboljeg igrača Luku Cindrića koji je na jutarnjem testiranju bio negativan na koronavirus.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider