Tenis
SPORTOVI
Tenis
Čeka konačno suđenje

Ništa od tajne lokacije, Novak Đoković ponovno u pritvoru s ostalim imigrantima!

Konačno suđenje Novaku Đokoviću održat će se u noći sa subote na nedjelju na Federalnom sudu.

Novak Đoković (Foto: Nine News/The Age/GOL.hr)

Nakon što mu je ministar Alex Hawke ponovno ukinuo vizu, Novak Đoković započeo je novu pravnu bitku pred Federalnim sudom.

Dok čeka konačno suđenje, srpski se tenisač nalazi u pritvoru, ali ne na tajnoj lokaciji, već u imigracijskom hotelu gdje je bio prvotno pritvoren!

Na uvodnom saslušanju njegovi su odvjetnici izrazili želju da se konačno suđenje održi pred sudačkom komisijom od tri člana, čemu se žestoko usprotivio odvjetnik koji zastupa australsku vladu.

Nakon što zaprimi sve dokumente, sudac Calahan će donijeti odluku kako će se održati suđenje, ali za sada je sasvim sigurno da će se konačno suđenje održati u noći sa subote na nedjelje.

gol expired Poznati "Charlie Hebdo" objavio brutalne karikature Đokovića uz mrtvačke kovčege: "Ovdje ćeš pronaći svoju sreću" divider

Sve bi trebalo započeti oko 23.30 po našem vremenu, odnosno oko 9:30 po lokalnom vremenu.

Iako su svi vjerovali da će Novak Đoković biti odveden na tajnu lokaciju kako bi se izbjegao medijski cirkus, to se ipak nije dogodilo. Srpski je tenisač odveden u imigracijski hotel, Carlton Park Hotel, gdje je čekao prvo suđenje, piše The Age.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider