Tenis
SPORTOVI
Tenis
Konačno saslušanje

Novak Đoković dobio prvu bitku: Sud u Melbourneu ispunio zahtjev njegovih odvjetnika!

Konačno saslušanje Novaka Đokovića bit će u noći sa subote na nedjelju pred Federalnim sudom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novak Đoković trenutno se nalazi u pritvoru s ostalim imigrantima gdje čeka konačno saslušanje pred Federalnim sudom u Melbourne koji je udovoljio njegovom zahtjevu.

Konačno saslušanje održat će se pred sudačkom komisijom od tri člana koja će donijeti konačnu odluku o tome hoće li srpski tenisač zaigrati na Australian Openu ili će pak biti deportiran iz Australije.

Iako je australska vlada inzistirala na tome da se konačno saslušanje održi pred samo jednim sucem, ipak je udovoljeno zahtjevu Đokovićevih odvjetnika. Tako će u komisiji, osim Davida O'Calahana, biti i James Allsop i Anthony Besanko.

gol expired VIDEO Pojavila se snimka odvođenja Novaka Đokovića u pritvor: Rukom je prekrivao lice divider

Konačno saslušanje održat će se u noći sa subote na nedjelju. Sve bi trebalo započeti oko 23:30 po našem vremenu, odnosno oko 9:30 po lokalnom vremenu.

Iako su svi vjerovali da će srpski tenisač otići na tajnu lokaciju kako bi se izbjegao medijski cirkus, to se ipak nije dogodilo. Tako se u međuvremenu pojavila snimka na kojoj se može vidjeti kako Đokovića odvode u pritvor.

Nekolicina novinara i fotoreportera okružila je bijeli automobil kako bi fotografirali srpskog tenisača koji je držao ruku preko lica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider