Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"radi se na papirologiji"

Srbija otima Hrvatskoj igrača uoči Europskog prvenstva!?

Iako je nastupao za Hrvatsku, Stefan Vujić mogao bi u siječnju na sebe navući dres Srbije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši igrač PPD Zagreba Stefan Vujić mogao u siječnju zaigrati na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj, ali ne za Kauboje Line Červara, već zemlju svojih roditelja - Srbiju! Tako barem tvrdi izbornik Jovica Cvetković, a njegove riječi prenose službene stranice tamošnjeg rukometnog saveza.

"Kandidat za EP bit će i Stefan Vujić iz rumunjske Steaue. Kada sam pričao o organizaciji igre, on bi mogao imati ulogu srednjeg vanjskog, potpuno posvećenog ekipi. Iskusan je igrač, nastupao je za Hrvatsku. Rođen je u Hrvatskoj, roditelji su mu Srbi i ima srpsko državljanstvo. Stefan je organizator igre, borac, ratnik, realizator, dobar u obrani i napadu. Volim takve igrače", rekao je Cvetković.

Cvetković je dodao da ljudi iz Rukometnog saveza Srbije rade na riješavanju papirologije za igrača Steaue kako bi mogao biti kandidat za sastav na EP 2018.

Vujić je 1991. godine rođen u Rijeci, a karijeru je gradio preko hrvatskih klubova Poreča i Zagreba, kao i u Francuskoj za Nantes i Istres. Najveću pažnju na sebe skrenuo je kada je igrajući za PPD Zagreb postigao najljepši gol u Ligi prvaka 2015. godine.

Reprezentacije Hrvatske i Srbije sastaju se prvog dana EP-a u Splitu u sklopu skupine A u kojoj su još Švedska i Island.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider