Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
pogledati više puta

VIDEO Rukometni svijet divi se još jednom Hrvatu: Ovo prkosi gravitaciji!

Na utakmici PPD Zagreba i Wisle vidjeli smo čaroban pogodak Stefana Vujića, onako u stilu Ivana Balića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon posljednjeg kola rukometne Lige prvaka opet je u središtu pozornosti jedan hrvatski rukometaš. Stefan Vujić predvodio je PPD Zagreb do važnog boda u gostima protiv Wisle, a njegov pogodak na asistenciju Zlatka Horvata obišao je rukometni svijet.

U posljednjoj minuti prvog dijela utakmice Vujić je primio loptu Horvata u zraku te u padu zabio 'zvrkom' koji je zaobišao domaćeg vratara. EHF TV ovaj je 'balićevski' gol proglasio najboljim u cijelom 10. kolu uz opasku da Vujić prkosi gravitaciji.

Podsjetimo, Vujić se nakon igranja u Umagu i Poreču otisnuo u Franucsku gdje je igrao tri godine. Ovaj 24-godišnji srednji vanjski od ove godine igra za PPD Zagreb i nada se kako će ga izbornik Babić uvrstiti u barem širi popis reprezentativaca. Vujić je u lipnju 2014. godine nastupao za hrvatsku reprezentaciju na Mediteranskim igrama u Turskoj i s njom osvojio srebrnu medalju.

Na službenom kanalu krovne europske rukometne federacije već su kao najbolji pojedinci pojedinog kola Lige prvaka već bili istaknuti rukometaši PPD Zagreba Filip Ivić, koji je sjajnim obranama uništio Celje, te Domagoj Pavlović protiv Flensburga.

PPD Zagreb nalazi se na 5. mjestu u skupini Lige prvaka. U idućem kolu PPD Zagreb tek 10. veljače dočekuje Paris Saint-Germain.

Ovaj je gol odlična reklama za rukomet i najbolja najava za Europsko prvenstvo u Poljskoj koje se održava u siječnju. Podsjetimo, Hrvatska ima novog izbornika, a u skupini su Island, Norveška i Bjelorusija.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider