Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
nevjerica nakon odlaska legende

Sportske zvijezde emotivno se opraštaju od Saračevića: Poruku mu posvetila i najveća zvijezda SP-a u rukometu

Saračevićeva tragedija zatekla je mnoge...

Zlatko Saračević (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Odlazak Zlatka Saračevića zatekao je svijet hrvatskog sporta. Legendarni igrač i trener šokantno je preminuo ubrzo nakon utakmice Podravke i Lokomotive.

Brojni rukometaši, ali i sportaši općenito opraštaju se od Saračevića. Domagoj Duvnjak objavio je njegovu fotografiju na Instagram Storyju, dok mu je Luka Stepančić posvetio emotivnu poruku.

"Trener, mentor, ljudina... PRIJATELJ! Nevjerica i tuga neopisiva... Dragi Sarač, hvala ti za sve. Počivao u miru Božjem", napisao je.

Zlatko Saračević Tuga koja nadilazi granice Hrvatske: Mediji iz cijele regije, Francuzi, svi su se sjetili Zlatka divider

Story sa slikom na Instagramu Saračeviću je posvetio i Thierry Gauthier Mvumbi, kongoanski rukometaš koji se prometnuo u najveću zvijezdu nedavnog Svjetskog rukometnog prvenstva u siječnju.

Mvumbi Mvumbi (Foto: AFP)

"Sarač razarač. Počivaj u miru, legendo naša, zauvijek ćemo te se sjećati", napisao je na Instagramu Vedran Ćorluka.

Emotivna je bila objava crnogorske rukometašice Podravke Dijane Muguše.

Zlatko Saračević Saračevićev klub oprašta se od legendarnog trenera: "Bio je to posljednji zagrljaj s ekipom koju je obožavao. Pamtit ćemo ga kao velikog čovjeka" divider

"Hvala ti što si se suočavao sa mnom svaki dan. Nekada sam bila previše uzbuđena, nekada previše nervozna. Viđao si moje najluđe strane i izborio si se sa mnom tijekom onih najgorih dana i mogu reći da ne postoji puno ljudi na svijetu koji bi to mogli.

Hvala ti što si uvijek bio tu. Kroz sve drame, prepreke, znala sam da mogu računati na tebe bez obzira na sve. Nije bilo lako, ali teška vremena ojačaju ljude i moram priznati da smo ojačali zajedno.

Hvala ti što si bio moj trener! Počivaj u miru."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Rukomet 2023 Rukomet 2023
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider