Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
TUŽNI POZDRAV VELIKOM TRENERU I IGRAČU

Saračevićev klub oprašta se od legendarnog trenera: "Bio je to posljednji zagrljaj s ekipom koju je obožavao. Pamtit ćemo ga kao velikog čovjeka"

Pamtit ćemo ga kao velikog čovjeka koji je puno napravio za hrvatski rukomet, a posebno po velikom tragu koji je ostavio u rukometnom klubu Podravka, poručili su iz RK-a Podravka Vegeta, posljednjeg kluba koji je vodio velikan hrvatskog rukometa Zlatko Saračević, koji je u nedjelju umro nakon utakmice protiv Lokomotive.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatko Saračević, jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena i ugledni rukometni trener, umro je nakon što je njegova ekipa u derbiju hrvatskog prvenstva u Koprivnici pobijedila Lokomotivu s 32:29 i napravila veliki korak prema novom naslovu prvakinja.

Saračević se radovao pobjedi svojih igračica, no nakon utakmice mu je pozlilo te je hitno prevezen u koprivničku bolnicu. Nažalost, liječnici ga nisu uspjeli spasiti i Saračević je preminuo nakon što nije uspio pokušaj oživljavanja.

"Prije tri godine prvi put je postao trener ženske rukometne ekipe, i to najtrofejnijeg ženskog rukometnog kluba Podravka Vegete. Za njega je to, kako je uvijek govorio, bio velik izazov koji je prihvatio i svakim je danom pokazivao da živi s oim malim gradom i ljudima," poručili su iz kluba.

"Danas je svoju ekipu vodio u još jednoj važnoj utakmici koju su pobijedile za svog trenera koji je beskrajno vjerovao u njih. Pratio je svaki njihov korak i gotovo tri godine prolazio sve tuge i radosti zajedno s njima. Bio je to posljednji zagrljaj s ekipom koju je obožavao i s kojom je ostvario velike rezultat."

Mi ćemo ga pamtiti kao velikog čovjeka koji je puno napravio za hrvatski rukomet, a posebno po velikom tragu koji je ostavio u Rukometnom klubu Podravka, poručili su iz Koprivnice izrazivši sućut supruzi Korneliji, sinu Noelu i kćeri Anji te ostatku ožalošćene obitelji i prijateljima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider