Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
izgubili od bjeloruskog bresta

Rukometaši PPD Zagreba osvojili četvrto mjesto na završnom turniru SEHA lige

Bjeloruski predstavnik nadmašio je Zagrepčane.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši PPD Zagreba osvojili su četvrto mjesto na završnom turniru regionalne SEHA lige u Zadru nakon što su u nedjelju u utakmici za treće mjesto izgubili od bjeloruskog Meškova iz Bresta sa 24-29 (12-14).

Igrači Zagreba dobro su krenuli i u 11. minuti vodili su 4-1. No, Meškov je vrlo brzo vratio susret u egal, a u završnici poluvremena otišao je na dva gola prednosti. I u nastavku Meškov je održavao prednost, koja se kretala od dva do četiri gola viška.

Ipak, rukometaši Zagreba uspijevaju dostići prednost protivnika i u 50. minuti dolaze do izjednačenja (21-21). Tada se činilo da bi utakmica mogla ući u neizvjesnu završnicu, ali igrači Meškova postižu tri gola zaredom i time je susret praktično odlučen.

gol expired Petra Martić ispala u osmini finala US Opena divider

Kod Zagreba najefikasniji je bio Nemanja Obradović sa pet golova, a David Mandić, Josip Božić Pavletić i Senjamin Burić postigli su po tri pogotka. U redovima Meškova istaknuo se Andrej Jurinok sa sedam pogodaka, a Mikita Vailupau i Vladimir Vranješ zabili su po šest golova.

U finalu (20.30 sati) sastaju se mađarski Veszprem i skopski Vardar.

Razlozi za poraz - 1 Pogledajte analizu: Gdje je sve pošlo po zlu i kako je Portugal razotkrio slabosti Vatrenih? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider