Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
tuga u zagrebu

Sandra Perković se oprostila od Bandića: "Zbogom veliki čovječe, mnoge medalje smo zajedno kovali"

Bandić i Perković su bili veliki prijatelji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić iznenada je u nedjelju rano ujutro preminuo u 66. godini života od posljedica srčanog udara.

Milan Bandić rođen je 22. studenoga 1955. u Grudama u Bosni i Hercegovini, gdje je završio osnovnu i srednju školu.

Za vrijeme političkog života pratio je i sport, a bio je i veliki navijač i prijatelj Sandre Perković.

gol expired Sukob LeBrona i Ibrahimovića se nastavlja: James mu odgovorio i dotaknuo se njegovog balkanskog prezimena divider

Vijest o njegovoj smrti pogodila je i hrvatsku atletičarku koja se emotivnom objavom oprostila od svog velikog prijatelja.

''Zbogom VELIKI ČOVJEČE ! Hvala ti na smijehu i vedrini. Hvala ti što si uvijek pružao ruku onima kojima je pomoć bila najpotrebnija. Grad Zagreb više nikad neće biti isti . Zagrebački sportaši na čelu samnom ostali su bez svojeg najvjernijeg i najiskrenijeg navijača . Mnoge smo medalje zajedno kovali , čuvaj nas sada kao što si ti to uvijek radio, ali s nekog drugog mjesta . HVALA . Počivaj u miru'', napisala je Sandra Perković.

Svjedočila na Bandićevom suđenju

Sandra Perković, prema optužnici, svjedok je o neovlaštenom korištenju službenog vozila. Naime, Milan Bandić po nju je poslao službeni automobil u Medulin kako bi prisustvovala glasanju u zagrebačkoj Gradskoj skupštini.

Perković je navela da je 2013. bila izabrana u Gradsku skupštinu te da joj je moralna obveza bila prisustvovati sjednicama. "Ta je sjednica bila ključna pa sam došla iz Medulina. Ne sjećam se koja je bila tema", kazala je Perković.

Ante Palaversa u Manchester Cityju (Credit: City Watch) Igrač kojeg je Hajduk prodao u Manchester City zabio je gol, to mu je tek drugi nakon odlaska divider

"Mislim da je tada bio proračun na dnevnom redu, s obzirom na to da je bio kraj godine. Znate koliko je to bitna tema za Grad Zagreb", dodala je. "Kontaktirala sam službenog vozača u gradskoj garaži kako bi došao po mene. Nisam znala da se to ne smije, bila je to moja osobna loša procjena. U to vrijeme bila sam ozlijeđena pa nisam mogla sama voziti", objasnila je Perković na sudu.

Nakon njezina svjedočenja na sudu je puštena snimka razgovora nje i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u kojem ju on poziva da mora doći u skupštinu. "Sandra, neće nam biti izglasan proračun. J..., Jelena je zaboravila na tebe. Šaljem auto po tebe, vratit će te za dva sata u Medulin", moglo se čuti u razgovoru kojeg je USKOK tajno snimio.

Ona mu odgovara: "Šefe, ja sam na pripremama". Nakon toga Bandić joj govori da će vozač doći po nju, a ona odgovara da joj se vozač javi kad dođe.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider