Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kritike nakon remija

Rukometni mediji: "Ekspresno prizemljenje Hrvatske. Ne obećava Duvnjakova reakcija"

Hrvatska je protiv Austrije osvojila bod u 2. kolu skupine B na Euru 2024.

Hrvatska - Austrija (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Mnogi su računali da će Hrvatska bez većih poteškoća upisati dva nova boda na Europskom rukometnom prvenstvu, no Austrijanci su se pokazali kao tvrd orah, tako da su se izabranici Gorana Perkovca na kraju morali zadovoljiti samo s bodom (28:28).

Remi je neugodno iznenadio danske medije, a bilo je zanimljivo vidjeti što o svemu pišu specijalizirani portali za rukomet. Tako Balkan Handball piše da je ovo bilo ekspresno prizemljenje za naše rukometaše:

"Nakon spektakularne pobjede nad Španjolskom Hrvatska nije uspjela svladati autsajdera."

Hrvatska nakon Austrije Danci: "Hrvati su se sad spustili na zemlju. Razočarali su pa pred kraj utakmice saznali loše vijesti" divider

U tekstu se osvrću na činjenicu da je ovo bilo još jedno veliko iznenađenje na europskoj smotri, ali tvrde da više od gubitka bodova brine ozljeda Ivana Martinovića:

"Veći problem za izbornika Perkovca mogla bi biti ozljeda Martinovića. Reakcija Domagoja Duvnjaka dok se Martinoviću ukazivala pomoć ne obećava".

Vedran Zrnić, komentar s desnog krila Protiv Španjolske je bila bajka, ali sad se treba probuditi: Izbornik mora pozvati Stepančića divider

"Möstl održava austrijski san o glavnoj rundi", piše Handball World o austrijskom rukometašu koji je zabio za veliki bod Austrijanaca protiv Hrvatske pa dodaje da su naši rukometaši ponovno uživali u domaćoj atmosferi, u nekoliko su navrata imali rezultatsku prednost, ali je nisu uspjeli održati. Posljednju riječ imao je Constantin Möstl.

U posebnom članku dotaknuli se ozljede Ivana Martinovića pa tvrde kako hrvatskog izbornika od rezultata više brine moguća ozljeda igrača koji je bio najbolji strijelac Hrvatske na Europskom prvenstvu 2022.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider