Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Neugodno su iznenađeni

Danci: "Hrvati su se sad spustili na zemlju. Razočarali su pa pred kraj utakmice saznali loše vijesti"

Danski mediji očekivali su bolju predstavu Hrvatske protiv Austrije.

Hrvatska nakon Austrije (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Nakon velike pobjede protiv Španjolaca na otvaranju Europskog rukometnog prvenstva Hrvatska je protiv Austrije osvojila bod (28:28) u njemačkom Mannheimu.

To je glasno odjeknulo u europskim medijima, mnogi su očekivali da će naši rukometaši ponoviti odličnu igru s otvaranja i bez većih poteškoća upisati nova dva boda, no Austrijanci su se pokazali kao neugodan protivnik.

Tako danski TV2 piše da je "Hrvatska razočarala u velikoj drami" pa u tekstu spominje da je unatoč ulozi velikog favorita bilo napeto do samog kraja u susretu koji je završio bez pobjednika.

Domagoj Duvnjak Kapetan Duvnjak ne drami nakon remija s Austrijom: ''Možda je ovo i dobro, spustili smo se na zemlju'' divider

"Hrvati su dugo vodili u drugom dijelu, a imali su i priliku na samom kraju. No odlučujuća završnica nije bila kvalitetna, a sve je završilo podjelom bodova. S prednosti od tri pogotka nekoliko minuta prije kraja, činilo se da će Hrvatska sigurno osigurati dva tri boda, ali nije tako završilo."

Također, osvrnuli su se na ozljedu Ivana Martinovića, što je sasvim sigurno neugodan udarac za ambicije izabranika Gorana Perkovca:

"Pred kraj utakmice stigle su zaista loše vijesti za Hrvatsku, kad je u velikim bolovima morao izići Ivan Martinović."

Luka Cindrić Austrijski mediji oduševljeni: Pišu o senzaciji protiv Hrvatske koja igra na ''domaćem terenu'' divider

U sličnom tonu piše i Ekstra Bladet, koji tvrdi da se dogodilo "Novo iznenađenje: Hrvatska na kraju ostala bez vodstva" pa u tekstu dodaje kako su se naši rukometaši sada spustili na zemlju, nakon što su u prvoj utakmici razbili Španjolce.

Dodajmo kako posljednju utakmicu prvog kruga Hrvatska igra protiv Rumunjske sutra, 16. siječnja od 18 sati. Hrvatska i dalje ima velike šanse za prolazak u drugi krug s maksimalna dva boda. Za to će trebati pobjeda protiv Rumunjske te da Španjolci pobijede Austriju kako bi i oni prošli dalje.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider