Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
VELIKI TALENT

Riječanin koji je napustio Hrvatsku i igra za Srbiju objasnio odluku: ''Čekao sam godinu dana...''

Mladi Riječanin iznenadio je odlukom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marko Radulović, vaterpolist rođen u Rijeci, donio je veliku odluku u svojoj karijeri. Mladi 19-godišnji Riječanin odlučio je igrati za reprezentaciju Srbije iako je prošao sve mlade selekcije Hrvatske.

Ta je vijest objavljena prije nekoliko tjedana, a obišla je sve hrvatske i srpske medije. Do njegove objave šira publika nikada nije čula za njega, no sada je odlučio objasniti odluku zbog koje ga mnogi prozivaju.

gol expired Talijanski liječnik odgovorio Ronaldu na njegove žestoke izjave o koroni divider

"Igrao sam za mladu selekciju Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. No tadašnji izbornik Kreković više me nije pozivao. Kad sam 2018. prešao u Vojvodinu, čekao sam još godinu dana", rekao je u intervjuu za Večernje novosti.

"Čekao sam i čekao, a onda je stigao poziv. Ali iz Srbije. Uroš Stevanović me je pozvao, a kako me nitko nije zvao iz Hrvatskog vaterpolskog saveza, ja sam izabrao nastupati za ovu reprezentaciju", rekao je bivši hrvatski reprezentativac.

Vaterpolo je počeo trenirati u riječkom Primorju, 2018. otišao je u Srbiju i potpisao za Vojvodinu, a danas je igrač Radničkog iz Niša. Radulović je veliki talent i jedan od najboljih igrača generacije s ovih prostora, no srce ga je povuklo prema Srbiji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider