Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Čeka ih Omlissum

Novo Vrijeme, Futsal Dinamo i Square izborili prolaz u polufinale

Poznata su sve četiri momčadi koje su izborile polufinale doigravanja Prve HMNL.

Novo Vrijeme (Foto: Ivo Ravlic/Cropix)

Futsal momčadi Novo Vrijeme, Futsal Dinamo i Square plasirali su se u polufinale doigravanja Prve HMNL te su se tamo pridružili Olmissumu iz Omiša koji je ranije osigurao proboj među posljednje četiri momčadi.

Aktualni prvak Novo Vrijeme pobijedilo je s 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Osijek, a u napetom odlučujućem, trećem ogledu slavio je sa 7:5 na domaćem terenu.

Osječani su prijetili velikim iznenađenjem jer su nakon samo četiri minute vodili 3:0, a potom i s 4:1. No, do kraja prvog poluvremena Novo Vrijeme je izjednačilo na 4:4, a u nastavku susreta napravilo konačni korak prema polufinalu.

Dani Olmo VIDEO Na krilima Danija Olma izborili finale Kupa: Zabio i tri puta asistirao, Gvardiol dobio crveni divider

Tamo će Novo Vrijeme igrati protiv Futsal Dinama koji je također s 2:1 u seriji svladao Vrgorac. U trećem ogledu Futsal Dinamo je pred svojim navijačima slavio 3-0, a pogotke su dali Zonjić, Perić i Čekol.

U drugom polufinalu će se sastati Olmissum i dubrovački Square. Ranije su Omišani s 2:0 u seriji bili bolji od Futsal Pule, koja je prošle godine igrala finalnu seriju.

Square je protiv šibenske Crnice igrao treći ključni susret na domaćem terenu u Dubrovniku te je slavio 6:3. Marinović i Turk su dali po dva pogotka za dubrovački sastav. Prednost domaćeg parketa u polufinalu imaju Novo Vrijeme i Olmissum, a te serije startaju u petak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider