Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajna partija

VIDEO Na krilima Danija Olma izborili finale Kupa: Zabio i tri puta asistirao, Gvardiol dobio crveni

Bivši nogometaš Dinama Dani Olmo upisao je pogodak i tri asistencije za finale Kupa.

Dani Olmo (Foto: Afp)

Nogometaši RB Leipziga slavili su na gostovanju kod Freiburga i izborili plasman u finale njemačkog Kupa, a bivši nogometaš Dinama Dani Olmo odigrao je utakmicu života.

Već u 11. minuti susreta doveo je svoju momčad u vodstvo, sjajno je ispratio ubačaj Halstenberga u domaći kazneni prostor i glavom pospremio loptu u mrežu. Među gostima je nastalo opće oduševljenje, a na novi pogodak nisu morali dugo čekati.

Dvije minute kasnije Dani Olmo je sjajno proigrao Henrichsa, koji to posprema u mrežu za velikih 2:0. U 37. minuti dvoboja španjolski nogometaš je opet upisao asistenciju, ovog puta proigrao je Szoboszlaija.

Fran Tudor Hrvati ostali bez Kupa u drami jedanaesteraca, ali mogu do titule prvaka: Bivši Vatreni zabio divider

No Olmo ne staje na tome, u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena upisao je još jednu, ukupno treću asistenciju na susretu za ogromnih 4:0. Pronašao je Nkunkua koji zabija svoji prvi pogodak na susretu.

Domaćini su uspjeli smanjiti rezultat preko Gregoritscha u 75. minuti, a konačnih 5:1 postavio je Szoboszlai s bijele točke.

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol je krenuo od prve minute u dresu RB Leipziga, a u 58. minuti dvoboja je zaradio crveni karton nakon VAR provjere.

Pogodak Danija Olma možete vidjeti OVDJE

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider