Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bravooooo!

Hrvat ostvario veliku pobjedu: Srušio 17-godišnju pikado senzaciju i viceprvaka svijeta!

Hrvatski pikadist Boris Krčmar je upisao pobjedu protiv Lukea Littlera

Boris Krčmar (Foto: Profimedia)

Boris Krčmar upisao je veliku pobjedu! Najbolji hrvatski pikadist svladao je 17-godišnju pikado senzaciju Lukea Littlera rezultatom 6-4 u trećem kolu 28. Players Championshipa.

U prvom kolu je svladao francuskog pikadista Labrea, a onda je na red stigao dvoboj protiv viceprvaka svijeta i pobjeda! Krčmar mu se osvetio za poraz drugom kolu 15. Players Championshipa. Nažalost, zaustavljen je u trećem kolu gdje je bolji bio poljski predstavnik Krzysztof Ratajski.

Podsjetimo, Littler je početkom ove godine postao prava globalna senzacija, sa samo 16 godina dospio je sve do finala Svjetskog prvenstva u pikadu, ali na posljednjoj stepenici nije uspio svladati Lukea Humphriesa.

Imao je priliku postati treći debitant u povijest koji je osvojio trofej i svoj prvi naslov prvaka svijeta, ali na to će morati još malo pričekati. U ukupnom poretku trenutno se nalazi na 20. mjestu, a tek ove godine je postao profesionalac.

Sydney Wilson UZNEMIRUJUĆE Bivša košarkašica nožem nasrnula na policajca, on je upucao ispred stana divider

Zdravko Marić Bivši ministar i potpredsjednik Vlade službeno počinje na novom poslu divider

Dominik Livaković Dalić mnoge iznenadio: Čudna odluka, tko će zamijeniti Livakovića i kako je došlo do promjene? divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX
Dinamov dvojac večeras je briljirao! 🇭🇷💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX