Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
dom joj je srušen

Odbojkašica je ostala bez oca i brata u potresu: Zajedno joj pomozimo

Hrvatski odbojkaški savez pokrenuo je humanitarnu akciju pomoći obitelji Marine Tomić Šantek.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Strašan potres koji je razorio Petrinju, Glinu, Sisak i okolicu nažalost odnio je i sedmero života, a najmlađa je bila 13-godišnja djevojčica.

U potresu su poginuli i otac i sin, a trenerica odbojke Marina Tomić Šantek ostala je tako bez oca i brata, ali i bez kuće koja se urušila.

Hrvatski odbojkaški savez pokrenuo je humanitarnu akciju pomoći obitelji Marine Tomić Šantek, a priopćenje Saveza prenosimo u cijelosti.

gol expired Emotivna objava hrvatskog nogometaša: "Moja Petrinja, moj grad, u kojem sam proveo prelijepe trenutke..." divider

''Tragična vijest dolazi iz Gline, gdje je u razornom potresu stradala obitelj naše trenerice Marine Tomić Šantek (OK Glina).

U potresu koji je 29. prosinca iza 12 sati, čiji je epicentar bio kod Petrinje, pogodio Hrvatsku nažalost imao je smrtne posljedice i razorio domove mnogih ljudi.

U Majskim Poljanama smrtno su stradali otac i brat trenerice Marine, a njihov dom potres je sravnio do temelja. Hrvatski odbojkaški savez pokrenuo je akciju pomoći Marini i njezinoj obitelji.

gol expired Lovren stigao u Novalju i počistio svoj hotel za obitelji koje su ostale bez svega u potresu divider

Molimo sve dobre ljude, ljubitelje odbojke, naše klubove i sve koji su spremni pomoći da se priključe akciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i svi zajedno u ovim teškim trenucima pomognemo našoj trenerici Marini i njenoj obitelji.

Uplatom direktno na Marinin IBAN HR 6924070003205538702 pomozite našoj trenerici i njezinoj obitelji u ovim teškim trenucima.

Hrvatski odbojkaški savez šalje iskrene izraze sućuti obitelji ispred svih djelatnika HOS-a i cijele hrvatske odbojkaške obitelji'', objavio je Hrvatski odbojkaški savez.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider