Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
pa tko to radi u toj situaciji!?

Jackson Richardson izluđivao nas je genijalnim potezima, a njegov je sin to nastavio raditi neobjašnjivim glupostima

Sin francuske rukometne legende Jacksona Richardsona, Melvyn, prodao je loptu Portugalcima, nakon čega je Hrvatska ostala bez Olimpijskih igara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nevjerojatnom raspletu posljednje utakmice kvalifikacijskog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Tokio Portugal je pobijedio Francusku i time ostavio Hrvatsku bez Igara prvi put nakon 20 godina.

Iako su u prvom dijelu vodili sedam razlike i imali napad za +8, Francuzi su se u završnici poluvremena i kroz gotovo cijelo drugo poluvrijeme u potpunosti opustili, što su Portugalci objeručke prihvatili i iskoristili.

No poraz su mogli izbjeći da su koncentriranije odigrali posljednja dva napada, pogotovo posljednji u kojem je sin legendarnog Jacksona Richardsona Melvyn prodao loptu i omogućio Portugalcima kontru.

gol expired Domagoj Duvnjak gospodski prokomentirao šokantni poraz Francuske od Portugala divider

Suci su imali podignute ruke za pasivni napad 10 sekundi prije kraja, Richardson se digao u zrak bez namjere da šutira, pokušao je iza leđa, ne gledajući ima li tamo nekoga, dodati loptu. Rui Silva presjekao je dodavanje, odjurio u kontru i odveo Portugalce na Olimpijske igre.

Bio je to jedan od onih neobjašnjivih poteza u tako napetoj završnici utakmice, naravno pod pretpostavkom da mu nije bio cilj izgubiti loptu, a samim time i utakmicu.

Jackson Richardson izluđivao je našu reprezentaciju i naše navijače svojom genijalnošću dok je bio dio reprezentacije Francuske. Njegov sin preuzeo je tu palicu te nas nastavio izluđivati, ali ne zbog svojih čudesnih sposobnosti, već nestvarno glupe pogreške koja je koštala Francusku poraza, a nas plasmana na Olimpijske igre u Tokio.

gol expired Francuzi baš i ne oplakuju Hrvatsku: Slave plasman u Tokio i najavljuju medalju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider