Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Oglasio se na Instagramu

NBA zvijezda komentirala slučaj Denisa Buntića: "Nikad nije kasno"

Jusuf Nurkić, član Portland Trail Blazersa, komentirao je slučaj koji je zgrozio Hrvatsku.

Denis Buntić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Proslavljeni hrvatski rukometaš Denis Buntić uhićen je zbog nasilja u obitelji i posjedovanja veće količine oružja, što je duboko potreslo Hrvatsku i zemlje u susjedstvu.

Osim bivše hrvatske atletičarke Ivane Brkljačić oglasila se i zvijezda NBA lige Jusuf Nurkić, koji je ostao zgrožen slučajem. Osudio je ponašanje bivšeg rukometaša i poslao snažnu poruku:

"Nikad nije kasno! Prijavite, ne dopustite nasilje nad svojim najmilijima. Ljubav nema granice!" poručio je Nurkić te podijelio intervju Buntićeve supruge za Dnevnik Nove TV u kojem je ispričala potresne detalje cijelog slučaja:

Denis Buntić Ivana Brkljačić o Buntiću: "Nasilje se mora osuditi, ali moramo se svi pitati..." divider

"Već godinama to trpim, ali nikad nije bilo u ovolikoj mjeri, bilo je modrica na oku, jedan, dva, tri udarca, ovo je bilo do kraja. Da ja nisam uspjela pobjeći u jednom trenutku kad se on okrenuo, vjerojatno gledajući što će uzeti, čim će me dokrajčiti... Ja sam podigla rolete i pobjegla iz kuće. Denis je bio pod utjecajem alkohola, nenormalnim utjecajem alkohola", kazala je Buntićeva supruga.

Nakon što Buntiću nije određen pritvor, već mjere zabrane, supruga koja je nasilje prijavila tvrdi da na općinskom sudu u Ljubuškom Buntić ima obiteljske veze, a upravo je sud za Dnevnik Nove TV potvrdio da je Buntićeva majka ondje zaista zaposlena.

Ovo nije prvi put da se Nurkić oglašava na temu nasilja u obitelji, aktivno se bori protiv toga i sve poziva da prijavljuju takve slučajeve. Nažalost, i sam je doživio obiteljsko nasilje, o čemu je javno progovorio u nekoliko navrata.

Nedavno se oženio u Dubrovniku, a na vlastitu svadbu nije htio pozvati oca jer je godinama fizički zlostavljao njegovu majku.

Jusuf Nurkić Jusuf Nurkić (Foto: Jusuf Nurkić/Instagram)

  

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider