Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
PRONAŠLI MU GOMILU ORUŽJA

Šokantne vijesti iz susjedstva: Proslavljeni hrvatski reprezentativac pretukao suprugu!?

Prema još uvijek neslužbenim informacijama iz Bosne i Hercegovine, bivši rukometaš Denis Buntić priveden je zbog teškog kaznenog djela.

Denis Buntić na SP 2005. (Foto: Davor Pongračić / Cropix)

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, koje je prvi donio Avaz, bivši hrvatski rukomentni reprezentativac Denis Buntić uhićen je zbog fizičkog nasilja prema supruzi.

Naime, iz tužiteljstva Zapadnohercegovačkog kantona danas su prema Općinskom sudu Ljubuški, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nasilja u obitelji te nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari, uputili prijedlog za određivanje pritvora prema D.B. (41) iz Ljubuškog.

Pretukao suprugu, pronađena mu ogromna količina oružja

Avaz je otkrio kako se radi o Buntiću, no te informacije ipak još nisu uspjeli službeno potvrditi. No, kasnije je istu vijest prenijelo još nekoliko medija iz regije.

Denis Buntić i Željko Musa 2013. godine Denis Buntić i Željko Musa 2013. godine (Foto: Marko Prpić / Pixsell)

Također, jučer je izvršen pretres njegove kuće, tijekom čega je pronađena velika količina vatrenog oružja. Riječ je o automatskim puškama, zoljama i municiji.

Sve je krenulo kad je D.B. prijavljen da je nanio fizičke ozljede svojoj supruzi.

Buntić je dugo vremena igrao za hrvatsku reprezentaciju s kojom je osvojio dva svjetska srebra, europsko srebro i broncu te olimpijsku broncu. Bio je najčešće vrlo pouzdana pričuvna opcija na desnom vanjskom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider