Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PRILOG IZ OSIJEKA

VIDEO Prva velika kriza na Opus Areni: Kohorta napustila stadion i rekla dosta, ostatak navijača ne želi život u prosječnosti

Još dva prosuta boda produbila su rezultatsku krizu kluba s Drave, koji za pobjedu ne zna više od mjesec dana.

Zvižduci i psovke s tribina Opus Arene nakon još jednog kiksa momčadi s Drave. Domaći remi 1:1 s Varaždinom znači da je Osijek bez pobjede više od mjesec dana, a u zadnja četiri susreta u HNL-u upisao je dva remija i dva poraza.

Evo gdje su kola krenula nizbrdo po mišljenju trenera Stjepana Tomasa.

Od Dinama je sve krenulo u krivom smjeru! Ili ipak nije u tome stvar?

"Pa sigurno je da je puno utjecala utakmica protiv Dinama. Jedna utakmica u kojoj smo imali sve na pladnju i trebali smo dobit tu utakmicu, najmanje taj bod i sigurno je da je to bio jedan šok za cijelu ekipu", rekao je Tomas.

Ako pitate one upućenije navijače, rezultatska kriza bila je samo – pitanje vremena.

"Pa ne treba nas to previše čuditi, pogotovo uzmemo li u obzir ovaj posljednji prijelazni rok, koji je odrađen tako da je valjda uloženo u pojačanja možda ni desetina utrženog. Teško da tako možemo do rezultata", rekao je Mladen Kovačević, iz kluba navijača Bijelo-plavi.

Kohorta je odlučila reći dosta

A bez rezultata nema ni dobre atmosfere, novom stadionu unatoč. Jer isti je jučer Kohorta u znak protesta napustila već u 30. minuti, uz povike Uprava odlazi!

"Naše nezadovoljstvo posebno rezultira radom sportskoga direktora Ivice Kuleševića i trenera Stjepana Tomasa, koji je iz pouzdanih informacija izjavio da naša djeca klubu nisu potrebna i da na njih ne računa. Nama nije u cilju da naš klub kao danas ostane bez podrške i da navijačka tribina zjapi prazna, ali nitko se s nama neće zaje*avati i smijati nam se u lice. Došlo je vrijeme da određeni ljudi spakuju svoje kofere i od*ebu iz naše svetinje", riječi su osječke navijačke skupine.

Iz kluba danas nitko nije htio stati pred našu kameru i prokomentirati uzroke navijačkog nezadovoljstva, koji nam se žale kako mađarskom vlasniku rezultati nisu prioritet, već isključivo poslovanje u plusu.

Čemu stadion, ako neće biti ambicija

"Ako mi kao klub u svim segmentima odlučimo ostati prosjek – čemu onda sve ovo!? Čemu selidba na novi stadion, čemu novi stadion u cijeloj priči!? Pritom nas smeta i taj izostanak prave komunikacije prema nama navijačima. Vjerojatno nije ni lako komunicirati kada ne postoji jasna klupska strategija u kojem smjeru klub treba ići", dodao je Kovačević.

Povratak na pobjedničke staze Osijek će za tri dana tražiti u Kupu – protiv trećeligaša Kutjeva.

"Volio bih u Osijek donijeti jedan trofej kao što je Kup i sigurno da ćemo maksimalno ozbiljno shvatiti taj Kup", najavio je Tomas.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider