Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Šteta

Šunjić nakon utakmice: ''Nismo slavili ovaj remi, šteta što nismo pobijedili makar jedan razlike''

Vratar Mate Šunjić dao je svoj komentar na neriješen rezultat protiv Danske.

Mate Šunjić (Foto: Cropix)

Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala je sjajnu utakmicu večeras na Svjetskom prvenstvu protiv Danske, na kraju je bilo 32:32, ali moramo biti ponosni na naše Kauboje.


Držali smo Dance u šaci gotovo cijelu utakmicu, ali nešto slabija obrana na kraju susreta i nekoliko upitnih odluka španjolskih sudaca koštale su nas pobjede.

Mathias Gidsel Sramotno ponašanje danske zvijezde: Duvnjak mu gospodski prišao, a ovaj ga otpilio divider

Nakon utakmice izbornik Mate Šunjić dao je svoje prve dojmove za RTL.

''Odigrali smo najbolju utakmicu na SP-u. Raduje me da ekipa nije slavila ovaj remi, znamo da možemo više od ovoga. Ostaje žal s obzirom da smo veći dio utakmice bili u vodstvu. Gledali smo danas pravu Hrvatsku, šteta što nismo uspjeli pobijediti makar s tih jedan razlike.''

Mathias Gidsel Bahati Danac odbio pružiti ruku Duvnjaku: Prvo je glumio pa nije prihvatio ispriku! divider

Zaista šteta da ispadamo s turnira protiv dvostrukih uzastopnih svjetskih prvaka, ali sve smo prosuli u prvoj utakmici protiv Egipta.

''Prva utakmica je bila dosta specifična, nismo dobro reagirali, ali imali smo i dobrog protivnika. Lako je sada konstatirati da smo odigrali ovakvu utakmicu protiv Egipta sigurno bi rezultat bio drugačiji. Moramo gledati naprijed, moramo odigrati jednako dobro kao danas iduće dvije utakmice i ostvariti dvije pobjede'' , zaključio je Šunjić.

Što kažete na remi s Dancima?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider