Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bezobrazno i pokvareno

Bahati Danac odbio pružiti ruku Duvnjaku: Prvo je glumio pa nije prihvatio ispriku!

Hrvatska protiv Danske traži pobjedu za čudo i prolaz u čevrtfinale Svjetskog prvenstva.

Mathias Gidsel (Foto: Afp)

Drugi krug Svjetskog prvenstva donio nam je sraz rukometaša Hrvatske i Danske. Kauboji su, prema najavama, krenuli agresivno, ali ipak je jedan danski rukometaš pretjerao u glumi.

Mathias Gidsel krenuo je prema hrvatskim vratima, zaustavio ga je Domagoj Duvnjak, a danski se rukometaš složio na pod i počeo sa svojom predstavom.

Marin Šipić Velika drama završila bez pobjednika: Hrvatska remizirala sa svjetskim prvacima i još može u četvrtfinale Svjetskog prvenstva! divider

Dugo je trajalo njegovo izležavanje na terenu, čak nekoliko minuta, što je atipično za rukomet. U pomoć je priskočila danska liječnica, ali bilo je na prvu jasno da Duvnjakov udarac nije bio toliko snažan.

Prvotno se Gidsel držao za glavu, ali naš kapetan uopće ga nije udario u glavu. Nakon nekoliko minuta danski se rukometaš pridigao, Duvnjak mu je pružio ruku u znak isprike, ali on je to bezobrazno odbio.

Danska Danci: "Hrvati su ponosna rukometna nacija, ali više nisu na vrhuncu. Čekaju nas batine" divider

Inače, Gidsel je ovih dana završio u središtu pozornosti zbog svojeg ponašanja na Svjetskom prvenstvu. Nakon utakmice protiv Tunisa dobio je nagradu za igrača utakmice, ali ju je bacio na parket uz riječi da to "ne želi vući sa sobom".

Što kažete na remi s Dancima?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider