Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sastavi legendarnu ekipu

Legendarnih 7: Neće biti lako, ali probajte složiti najbolju Hrvatsku svih vremena

Uoči Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj za vas smo složili još jednu zanimljivu aplikaciju.

Izaberi Legendarnih 7

Hrvatski rukomet stoji u samom vrhu našeg sporta od samostalnosti. Jedini je to momčadski sport u kojem je Hrvatska osvojila dva olimpijska zlata, a našim rukometašima nedostaje jedino naslov europskih prvaka.

Nova prilika za to stiže na Europskom prvenstvu na kojem će naši rukometaši od 12. do 28. siječnja biti domaćini. Uoči ovog velikog događaja pripremili smo vam još jednu aplikaciju u kojoj možete složiti svoju omiljenu postavu reprezentacije.

Obje velike generacije okitile su se olimpijskim zlatom. Devedesetih je harala Hrvatska s Ćavarom, Smajlagićem, Saračevićem, Pucom, Načinovićem i ostalima, a onda su stigli Balić, Metličić, Džomba, Vori, Lacković i društvo. Nakon njih su stigli Duvnjak, Štrlek, Čupić i ostali heroji mlađih generacija.

Neće biti lako jer moramo nekako izabrati lijevo krilo između, primjerice, Ćavara i Štrleka ili pak desno između Džombe i Smajlagića. Ma koju god da momčad složite, bit će zastrašujuća. Lacković, Puc, Balić, Duvnjak, Metličić, Saračević, Vori, Jović, Šola... junaka je koliko hoćete.

Na vama je da odaberete svoju omiljenu sedmorku i podijelite je s prijateljima na Facebooku ili Twitteru!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider