Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Baš je bio legenda

Kapetanica Podravke i Saračevićev vjenčani kum u suzama: "Nije ovo zaslužio"

Smrt hrvatske rukometne ikone oplakuju svi koji su s njim u neko doba karijere surađivali.

Sa smrću Zlatka Saračevića teško se mire svi koji su hrvatsku rukometnu ikonu osobno poznavali ili su s njim na bilo koji način surađivali.

"Na kraju ću reći da će mi se urezati u sjećanju, meni i mojim curama u ekipi, zadnje njegove riječi na kraju utakmice. Rekao je: 'Cure, ja vas volim.'"

Izjavila je to Dragica Džono, kapetanica RK-a Podravka Vegeta, na čijem je kormilu Sarač ostvario posljednju trenersku pobjedu.

"U ekipi je bio i tata i trener i sve živo, veliki čovjek, veliki igrač... Sjetit ću se samo na koji nas je način dizao iz svega toga. Ja vam to ne mogu prepričati, preteško mi je o tome razgovarati", rekla je Džono.

Goran Mrđen, bivši izbornik ženske rukomente reprezentacije Saračevićev kolega i prijatelj se rasplakao u Dnevniku Nove TV: "Bio je ljudina. Možda ga je to i ubilo..." divider

U Koprivnici će ga pamtiti po velikim uspjesima koje je napravio u protekle tri godine s Podravkom Vegetom.

"Vratio je ponovno europske snove u Koprivnicu, vratili smo publiku u dvoranu i za to mu najveća hvala", naglasila je direktorica Vlatka Mihoci.

"Prijatelj, drug, ljudina..."

Njegov vjenčani kum Božidar Jović godinama je s njim dijelio svlačionicu.

"Kad je već otišao u bolnicu, zvali su odmah, međutim, eto, nije izdržao, izgubio je tu bitku...", pričao je Jović.

"Bio je uvijek vedar i pozitivan duh, imao je jednu jako dobru osobinu, a to je da nije miješao posao i privatnost. Mogu reći da mi je bio i prijatelj i kum i više od toga. Prerano je otišao, nije ovo zaslužio", u suzama je poručio Jović.

Anegdota i lijepih trenutaka sa Saračevićem nikad nije nedostajalo.

"Sarač je bio takav, miran tip, dobrica, prijatelj, drug, suigrač. Ukratko, ljudina", zaključio je Zoran Mikulić, Saračevićev suigrač iz zlatne olimpijske generacije 1996.

Građani o Zlatku Saračeviću

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider