Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Poslao mu je poruku...

Saračevićev kolega i prijatelj se rasplakao u Dnevniku Nove TV: "Bio je ljudina. Možda ga je to i ubilo..."

Reporter Ivan Forjan javio se u Dnevnik Nove TV iz Koprivnice gdje navijači Podravke Vegete i svi ljubitelji rukometa oplakuju smrt Zlatka Saračevića.

U Koprivnici vlada velika tuga poslije smrti Zlatka Saračevića, trenera rukometašica Podravke Vegete. Legendarni Sarač u nedjelju navečer preminuo je nakon što mu je pozlilo, liječnici su ga pokušavali reanimirati 40 minuta, ali nisu uspjeli - ikona hrvatskog rukometa napustila nas je zauvijek.

Međutim, Saračević će vječno živjeti u srcima onih koji vole rukomet, o čemu svjedoče scene iz Koprivnice, gdje su se građani upisivali u Knjigu žalost, navijačka skupina Kronikus priredila mu bakljadu za oproštaj, a svi skupa tuguju za rukometnim asom.

gol expired Bakljada u Koprivnici i emotivna poruka za Saračevića: "Uz večernja zvona zaklopio si oči..." divider

Bivši izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Goran Mrđen bio je Saračevićev kolega i prijatelj, a u Dnevniku Nove TV je podijelio svoje osjećaje. Emocije su ga svladale pri kraju razgovora...

Kako je vas zatekla vijest?

"Teško. Gledaš utakmicu, poslije utakmice pošalješ poruku na koju on uvijek odgovori, a sad nije odgovorio. Kako je kćer došla doma s utakmice, kaže mi 'tata, rekli su nešto da Saraču nije dobro, da je na hitnoj'. Onda sam mu poslao opet poruku, onako pola u šali 'ajde javi se, gdje si'. Onda sam nazvao kolegu Pranjića trenera i baš sam pukao. Strašno, otišao je veliki čovjek, veliki igrač. Prije svega je stvarno bio veliki čovjek i onako kad bi kao treneri kukali jedan drugom, uvijek se je tu provukla rečenica nekog humora. Uvijek je imao jednu dozu toga da se vadi iz teških situacija. Bio je ljudina, nikad neku ružnu riječ nije rekao, možda ga je to i ubilo, što je puno toga držao u sebi. Kao igrač je bio svjetsko čudo."

gol expired HRS poziva: Držite se epidemioloških mjera i dođite se upisati u Knjigu žalosti za Saračevića divider

Što će hrvatski rukomet izgubiti odlaskom Zlatka Saračevića?

"Izgubio je puno, jednu legendu i dobrog trenera koji je bio odličan. Sigurno da, ne znam, ta scena mi je ovako stalno u glavi, gdje on prođe pokraj djevojki dok se one slikaju, teško je to..."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider