Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Za našeg velikana....

HRS poziva: Držite se epidemioloških mjera i dođite se upisati u Knjigu žalosti za Saračevića

Iz Hrvatskog rukometnog saveza obratili su se svim onima koji žele posljednji put podijeliti svoje misli o našoj rukometnoj legendi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski rukometni savez i rukometni klub Podravka Vegeta otvorit će Knjige žalosti za sve one koji žele posljednji put podijeliti svoje iskrene i drage misli o legendarnom Zlatku Saračeviću.

Kako su poručili iz HRS-a, "zlatna ljevica, po mnogima jedna od najboljih svih vremena, ostavila je neizbrisiv trag i kao igrač i kao trener u hrvatskom rukometu, a osvojio nas je i svojom dobrotom, silnom energijom i ljubavi koju je iskazivao za svoju obitelj i rukomet".

U Knjigu žalosti Hrvatskog rukometnog saveza moći ćete se upisati tijekom utorka 23. veljače 2021.od 10:00 do 14:00 u prostorijama HRS-a, Metalčeva 5 / 3. kat, Zagreb.

gol expired Posljednja izjava i posljednji odlazak s terena Zlatka Saračevića: Požalio se na tempo utakmica divider

Knjiga žalosti Rukometnog kluba Podravka Vegeta otvorena je danas, 22. veljače, od 16:00 do 19:00 sati i sutra, 23. veljače od 10:00 do 16:00 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović.

Molimo sve one koji će se doći upisati u Knjige žalosti, da se pridržavaju svih važećih epidemioloških mjera, uz obvezanno nošenje maski i držanje razmaka.

Tomislav Grahovac, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, potresen je smrću rukometne ikone.

"Nažalost, jučer navečer nas je potresla vijest iz Koprivnice da je naš Sarač odradio posljednje minute na rukometnom terenu. Izgubili smo jednog velikana. Otišao je jedan velik i dobar čovjek. Sarač je uvijek bio vrhunski sportaš, bio je ljudina, bio je pravi prijatelj, bio je odličan čovjek i to je najveći gubitak. U ime Hrvatskog rukometnog saveza i u svoje osobno ime, obitelji Saračević izražavam iskrenu sućut", kazao je Grahovac.

Božidar Jović zaplakao dok je govorio o Saračeviću pred kamerama Nove TV

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider