Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''to je tako''

Posljednja izjava i posljednji odlazak s terena Zlatka Saračevića: Požalio se na tempo utakmica

Otišao je nakon utakmice. I nikada se nije vratio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatko Saračević preminuo je jučer u 60. godini života. Pozlilo mu je poslije utakmice pri povratku kući, a nakon dolaska Hitne pomoći prevezen je u bolnicu, gdje je i preminuo nakon 40-minutne borbe liječnika za njegov život.

Dogodilo se sve to nedugo nakon jedne od većih pobjeda njegove ekipe posljednjih godina. Podravka Vegeta svladala je Lokomotivu, u kojoj igra velik dio hrvatske ženske reprezentacije koja je u prosincu bila brončana na Europskom prvenstvu.

gol expired Sportske zvijezde emotivno se opraštaju od Saračevića: Poruku mu posvetila i najveća zvijezda SP-a u rukometu divider

''Jedan pravi derbi za koji se znalo da je odlučivao o tituli. Iako teoretski nije još sve gotovo, mislim da smo napravili veliki korak prema tituli. Čestitam Lokomotivi na jednoj odličnoj utakmici, a svojim curama čestitam što su izdržale sve ove pritiske i sve ovo što se događa oko nas'', rekao je nakon utakmice Zlatko Saračević, što je ujedno bila i njegova posljednja izjava u javnosti.

''Prošli smo tjedan odigrali u pet dana četiri utakmice s putovanjima, ali to je takav život sportaša. Još ova korona je sve to malo poremetila. Jedino mi je žao što publika nije bila na ovakvoj utakmici, onda bi to bila prava stvar.

Utakmicu i posljednji odlazak s terena možete pogledati ovdje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider