Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"možemo još bolje"

Tucak šokiran izvedbom svojih igrača: "Ovo nisam očekivao. Sami vrh vaterpola"

Nakon uvjerljive pobjede protiv Australije izbornik Ivica Tucak nije mogao reći ništa loše o predstavi njegovih momaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi su ostali iznenađeni rezultatom utakmice prvog kola skupine B Svjetskog vaterpolskog prvenstva u Gwangjuu. Barakude su "potopile" Australce Elvisa Fatovića s čak 14:4, a takav rezultat, ali i izvedba, iznenadili su čak i izbornika.

"Očekivao sam pobjedu, ali moram biti iskren da ovakvu izvedbu nisam očekivao. Razbili smo Australiju u svim segmentima igre, nismo im prepustili ništa, ni mrvicu šanse. Ovo je sami vrh vaterpola", kazao je Tucak nakon utakmice, ali i odmah naglasio.

"Ima još nekih manjih stvari koje možemo i hićemo popraviti za sljedeću utakmicu. Realno, ne mogu nakon ovakve utakmice reći ništa drugo osim dati momcima komplimente za izvedbu."

gol expired Hrvatska "potopila" Fatovićevu Australiju na otvaranju Svjetskog prvenstva! divider

Susret protiv Australaca bio je možda i najvažniji u skupini u borbi za prvo mjesto i direktan plasman u četvrtfinale. Ako u idućem upišemo barem bod protiv SAD-a, vjerojatno ćemo to prvo mjesto i osvojiti.

"Ništa još nismo napravili. Ovu utakmicu treba pospremiti u naš mali spomenar i trebamo se pripremiti za Amerikance. Pobjeda je prekrasna, kao i igra, ali svaka nova utakmica bit će još važnija, još bitnija i to je naš moto na svakom turniru, pa tako i ovdje u Koreji", zaključio je Tucak.

Barakude s Amerikancima igraju u ranojutarnjim satima srijede, a s Kazahstanom u posljednjem kolu natjecanja po skupinama u petak, u jutarnjem terminu (13:30).

Meč za povijest: Đoković u maratonskom finalu pobijedio Federera i osvojio Wimbledon! Novak Đoković (Foto: AFP) Novak Đoković (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider