Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Plaćaju danak

Kostelić nakon avanture života završio u barokomori, prijatelju prijeti amputacija

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić i njegov prijatelj Miha Podgornik uputili su se u avanturu života: 582 kilometra površine Grenlanda prešli su za 18 dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ipak, sada moraju plaćati danak i suočiti se s bolnim posljedicama. Točnije, teškim ozeblinama uzrokovanim jakim udarima vjetra i do 120 km/h te temperaturama koje su dosezale i do minus 34.

''Po povratku u Hrvatsku slovensko-hrvatski dvojac morao je u barokomoru. Nakon više od 600 zarona s bocama i 24 godine podvodnog ribolova, nikada nisam mislio da ću završiti u barokomori zbog - ozeblina! Hvala dr. Franoliću i ekipi Centra za podvodnu i hiperbaričnu medicinu KBC Rijeka na njezi. P.S. Update za Mihu: započeo je s terapijama u barokomori, prvi rezultati su ohrabrujući, ali je stanje još uvijek neizvjesno'', napisao je Ivica na svom Facebook profilu.

''Update'' za Mihu znači samo da se još ne zna hoće li Slovencu trebati djelomična amputacija prsta nakon opasnih ozeblina. Koliko je stanje s Mihinim ozeblinama opasno jasno govori i fotografija na profilu hrvatskog skijaša.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider