Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pohvalio Sigurdssona

VIDEO Martinović otkrio kako je raditi s novim izbornikom: Jedna stvar mu se posebno svidjela

Ivan Martinović pohvalio je novog izbornika Sigura Sigurdssona nakon pobjede protiv Austrije.

Hrvatska je pobijedila Austriju (35:29) u prvom susretu kvalifikacijskog turnira za odlazak na Olimpijske igre, a sjajnu je utakmicu odigrao povratnik nakon ozljede Ivan Martinović.

"Bili smo nervozni na početku utakmice, bio je grč, no vjerovali smo da se možemo vratiti. Izbornik nam je rekao da se smirimo, a u drugom poluvremnu smo se borili i bili agresivni. Kuzmanović je obranio nekoliko udaraca i olakšao nam posao, na kraju smo zasluženo pobijedili", rekao je.

Martinović imao poseban motiv protiv Austrije

Martinović se upravo ozlijedio na utakmici protiv Austrije na nedavnom Europskom prvenstvu, a imao je poseban motiv da se što prije vrati na teren i pomogne hrvatskoj reprezentaciji:

"Trudio sam se da se što prije vratim, još mi je motiv bio veći da se vratim protiv Austrije".

Može li Hrvatska pobijediti i Njemačku?

Ukupno glasova:

S ovom pobjedom hrvatski su rukometaši došli na korak od plasmana na Olimpijske igre u Pariz, no Martinović upozorava da su pred njima još dvije utakmice:

"San svakog sportaša je otići na Olimpijske igre, no nismo još ništa napravili. Imamo još dvije utakmice, nadam se da ćemo to pobijediti. Ne mogu ni opisati koliko smo gladni za Parizom, to je najveće natjecanje, svi želimo otići tamo".

Otkrio kako je raditi sa Sigurdssonom

Posebno se osvrnuo na novog izbornika Sigura Sigurdssona koji je debitirao pobjedom na klupi hrvatske rukometne reprezentacije:

"Izbornik nam je na poluvremenu rekao da uživamo, da budemo ekipa. Da je to dio sporta, da moramo vjerovati u sebe i da će doći naših pet, deset minuta i to smo iskoristili", rekao je.

Otkrio je kako je raditi s novim izbornikom. Martinović je potvrdio da je Sigurdsson miran čovjek, a čini se da mu se jedna stvar posebno svidjela - to što se ne petlja previše i pušta rukometaše da odrade svoje na terenu:

"Točno, ne petlja se previše, pušta nas da radimo svoje".

Vijesti iz rukometa pratite na GOL.hr-u uz ponosnog sponzora hrvatskog rukometa – TELEMACH HRVATSKA

Dagur Sigurdsson VIDEO Pogledajte Sigurdssonov time-out pri kraju utakmice: Ništa ne prepušta slučaju divider

Hrvatska - Austrija VIDEO Muka za organizatore u Njemačkoj: Utakmica Hrvatske i Austrije morala je biti zaustavljena divider

Jakov Gojun VIDEO Je li Gojun opravdano dobio crveni karton zbog ovog poteza? divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider