Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
pomiješane emocije

Izbornik Horvat: "Glavni cilj nam je bio osigurati osmo mjesto, iza nas su Crna Gora i Nizozemska"

Hrvoje Horvat je prvi put vodio reprezentaciju na Euru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija završila je nastup na Europskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj odigravši 28:28 (13:15) protiv Nizozemske, što je izabranicima Hrvoja Horvata donijelo četvrto mjesto u skupini, a ukupno osmo na ovom Euru.

Nakon utakmice svoje dojmove je dao izbornik Hrvoje Horvat koji kaže da je cilj prije ove utakmice uspješno ostvaren, a to je osmo mjesto na Euru. 

gol expired Cindrić otkrio dramu prije Islanda, Davidu Mandiću pozlilo, hitna pomoć ga odvela iz svlačionice divider

''Bitno je da smo se borili. Glavni cilj nam je bilo osigurati osmo mjesto, a pobjeda nas je od šest razlike vodila do sedmog mjesta. Crveni karton Srne nas je malo poremetio. Zadnjim atomima snage smo uspjeli sačuvali taj bod koji nas drži ispred Crne Gore i Nizozemske'', rekao je Horvat pa nastavio:

Kako biste ocijenili nastup Hrvatske na Euru?

Ukupno glasova:

''Koronavirus je režirao Euro, pokazali smo srce i koliko je hrvatskim reprezentativcima znači Euro. Teško je podvući crtu. Mi taj prvotni popis nismo napravili bez veze, znali smo da mladima treba iskusnih kao Duvnjak, Čupić i Cindrić, vođenim okolnostima smo napravili popis u kojeg smo vjerovali. Svi koji su došli pomogli su nam u teškim trenucima, jako dobro su minutažu iskoristili Lučin, Jelinić i Srna. Mislim da smo na dobrom putu za dalje'', izjavio je Horvat i za kraj dodao:

gol expired Hrvatska nakon rukometnog Eura ima novi zadatak, ždrijeb je već u subotu divider

''Svaka škola košta, mi smo svjesno ušli u uvođenje mladih igrača, napravili smo dobru stvar za rukomet time, ima ih dosta i jaki smo, radimo u Savezu u tome…''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider