Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
brz oporavak!

Cindrić otkrio dramu prije Islanda, Davidu Mandiću pozlilo, hitna pomoć ga odvela iz svlačionice

David Mandić je otpao još za utakmicu protiv Islanda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija danas je igrača zadnju utakmicu na Euru protiv Nizozemske. Nažalost izabranici Hrvoja Horvata nisu uspjeli doći u borbu za medalje ili bar izboriti utakmicu za peto mjesto koje donosi izravan plasman na Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska je na Euru imala strašnih problema s koronavirusom, pred svaku utakmicu otpala su barem dvojica pa tako jedno vrijeme nije bilo devet pozvanih igrača. Među onima koji su se nažalost zarazili bio je i David Mandić koji baš nije dobro prošao.

gol expired Natpis na hrvatskoj zastavi na utakmici privukao pažnju fotografa divider

Luka Cindrić je otkrio da je prije utakmice protiv Islanda po Mandića došla hitna pomoć u svlačionicu jer mu je pozlilo.

Mandić je nakon toga otišao prema Zagrebu i napravio detaljnije pretrage.

''U početku me, nakon pobjede nad Srbijom, tresla groznica. Malo otežano dišem i dok igram nemam toliko snage'', rekao je Cindrić pa otkrio situaciju oko Davida Mandića.

''Davidu Mandiću pozlilo je i došla je hitna pomoć te je otišao u Zagreb na pretrage. I Marino Marić je imao posljedice, vrtoglavicu osjećamo i on i ja, ti simptomi poslije korone su ozbiljni i nije samo tako. Ali dobro podnosimo sve i borimo se koliko možemo'', izjavio je Cindrić za RTL.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider