Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bolan poraz

Horvat nakon utakmice: ''Razmahali su se, a nama ništa nije polazilo za rukom, sada se moramo čupati''

Izbornik Hrvoje Horvat je dao svoj komentar nakon poraza od Egipta.

Hrvatska - Egipat - 4 (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je Svjetsko prvenstvo bolnim porazom 31:22 od Egipta. Težak poraz stavio je Kauboje pred zid u nastavku prvenstva, biti će teško doći do borbe za medalje s obzirom da ne prenosimo maksimalan broj bodova u drugi krug.


Hrvoje Horvat je dao svoje prve dojmove nakon utakmice za RTL.

Hrvatski navijači u Katru Oglasio se HNS: Francuzi objavili pogrešne informacije, FIFA-i je zasmetala sporna zastava divider

''Obrambeno nismo bili dobri od početka, prelako su dolazili do udaraca na gol. Igrali su unutar naših devet metara, nismo uspjeli napraviti željene prekide koje smo tražili. Na to se sve nadovezalo da nemamo obranu golmana u prvom poluvremenu. Jednostavno su se razmahali, što god smo probali nije nam polazilo za rukom'', rekao je Horvat.

Primili smo 31 pogodak, obrana je izgledala jako loše, znali smo da će obrana biti ključ svega, a na kraju smo bili beskrvni bez ikakve agresivnosti.

Vatreni Šok za HNS: FIFA pokrenula postupak, Francuzi su objavili krive informacije o razlozima? divider

''Kasnili smo stalno u kontaktu, nismo bili dovoljno gusti, nismo zatvarali njihovu lijevu stranu. Trebali smo ih natjerati da igraju preko svoje desne strane, jednostavno nam to nije pošlo za rukom. Kada smo odigrali dobru obranu na trenutke primali smo golove s distance, tu nam je jedino golman mogao pomoći, ali to nije bio slučaj. Zaslužena pobjeda Egipta'', čestitao je naš izbornik.

Napadački također nismo bili dobri, puno soliranja, Karačić i Martinović su uspjeli nešto sami iskreairati.

Hrvatska - Egipat Egipat razbio i doslovno uništio Hrvatsku u jednoj od naših najgorih predstava koje pamtimo divider

''Uvukla se nervoza u napad kada iza ne stojiš dobro, zato smo promašivali izrađene prilike. Imamo dan, dva se resetirati, izvući maksimalno iz prvenstva, nije sve izgubljeno, ali u teškoj smo situaciji.''

Domagoj Sršen Povijesna pobjeda Amerikanaca u rukometu: Igrali s Hrvatom u sastavu divider

''Ovo je bila jako važna utakmica, morati ćemo se sada vaditi, čupati kroz trnje. Izgubili smo ne samo utakmicu, već smo izgubili s velikom razlikom, tako da nas čeka teško i krvavo prvenstvo'', zaključio je Horvat.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider