Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Ostali sportovi
VELIKI REZULTAT

Gipsov učenik se rasplakao u emisiji uživo: "Imamo jednu stazu za skijanje, ovo je čudo"

Samo velesila Austrija ima jednog skijaša više od Hrvatske (4) u drugoj vožnji Sljemena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sva četvorica hrvatskih reprezentativaca izborili su nastup u drugoj vožnji slaloma za Svjetski kup na sljemenskom Crvenom spustu, a najbolji je bio Filip Zubčić na desetom mjestu, koji je za vodeći, Francuzom Clementom Noelom zaostao jednu sekundu.

gol expired Izbacili su ga iz reprezentacije Hrvatske, mora se sam financirati, a danas je pokazao koliko vrijedi divider

Istok Rodeš je s brojem 33 imao 18. rezultat prve vožnje uz zaostatak od 1.90 sekundi za vodećim, a hrvatsko slavlje upotpunili su svojim nastupima Matej Vidović sa startnim brojem 52 i Samuel Kolega koji je na stazu išao kao 53.

U vrlo zahtjevnim uvjetima na Crvenom spustu Vidović je uspio skijati kao da je staza u idealnom stanju i sa zaostatkom od 2.05 sekundi došao do 21. mjesta, dok je Kolega bio 45 stotinki sporiji što je bilo taman dovoljno za 30. mjesto i startni broj 1 u drugoj vožnji koja će započeti u 15.30 sati.

Zbog ozljede utrku na Sljemenu propustio je Elias Kolega, a gostovao je u emisiji HRT-a i rasplakao se zbog čudesnog rezultata njegovih kolega.

gol expired Veličanstvenom nastupu Zubčića priključili se Istok Rodeš, Matej Vidović i Samuel Kolega! Imat ćemo četvoricu Hrvata u drugoj vožnji! divider

''Jako mi je drago zbog Mateja. Odskijao je fenomenalno, ove godine si je sve sam financirao, to je u skijanju stvarno jako teško'', rekao je hrvatski skijaš Elias Kolega u emisiji HRT-a i krenuo plakati.

''Ispričavam se gledateljima, ne znam hoću li plakati ili se smijati. Pokazao je nevjerojatnu vožnju i volju, borio se do zadnjeg daha. Na rubu sam suza'', rekao je Kolega čiji je brat Samuel završio 30. u prvoj vožnji i ostvario rezultat karijere.

''Ovo danas je jedan od najvećih dana za hrvatsko muško skijanje. Na domaćoj utrci imamo četiri predstavnika u drugoj vožnji. Ovaj dan ćemo jako dugo pamtiti. Mi smo zemlja s jednom stazom, a pogledajte te velesile. Mislim da danas ni Austrija ovo nema, a pogledajte kakve uvjete imaju. Nismo svjesni kakvo je to čudo'', rekao je Elias kojeg trenira Ante Kostelić.

Samo velesila Austrija ima jednog skijaša više od Hrvatske (4) u drugoj vožnji Sljemena.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider