Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
naučio lekciju

Gidsel otkrio što su mu Hrvati radili na Instagramu i opleo po Vujoviću zbog Duvnjaka

Malo s odmakom i Gidselu je došlo u glavu te je popravio svoje razmišljanje.

Hrvatska - Danska (Foto: Pixsell/Pixsell)

Nakon utakmice Hrvatske i Danske svi su pričali o duelu Domagoja Duvnjaka i Mathiasa Gidsela.

Hrvatski kapetan je udario mladu dansku zvijezdu, odmah mu se išao ispričati, no Danac ga je ignorirao, čak i nakon utakmice nije htio prihvatiti Duvnjakovu ruku pomirenja.

Nakon utakmice nastala je prava ludnica na Instagramu. Hrvatski navijači nisu mogli oprostiti Gidselu nesportsko ponašanje pa su ga zasuli komentarima na njegovom profilu. U jednom trenutku brojao je skoro tisuću komentara ispod svoje objave, a onda je jednostavno ugasio opciju komentiranja.

Analiza Vedrana Zrnića Analiza Vedrana Zrnića: Hrvatska je dobila Čupićevog nasljednika, ali ima jedan problem divider

Malo s odmakom i Gidselu je došlo u glavu te je popravio svoje razmišljanje. Uz sve to za danske medije je komentirao Veselina Vujovića koji mu je poručio da je mali miš.

''Mislim da je to pomalo nasilan komentar. Barem nisam tako odgojen: izlaziti u medije i zaje*avati ljude. Ni ja takve stvari baš ne želim komentirati. Generalno mislim da takav ton nigdje ne pripada. Ne želim gubiti vrijeme na to. Ni ta buka koja se digla oko Duvnjaka i mene nema smisla'', kaže Gidsel i otkriva da je se ipak našao s Duvnjakom, Hratska i Danska su u istom hotelu.

''Naravno da smo razgovarali. Samo to nismo radili pred kamerama, a onda razumijem da postoji medijska pisanja o tome, ali naravno da smo razgovarali zajedno izvan terena'', dodao je 23-godišnji Danac pa nastavio:

''I ja i Duvnjak smatramo da se malo pretjeralo. Naravno da se poštujemo. Imam ogromno poštovanje prema njemu i onome što je napravio za hrvatsku reprezentaciju. Među nama je dobra atmosfera. Mi smo profesionalci.''

Onda je komentirao i napad hrvatskih navijača na Instagramu. Pitali su ga je li vidio sve komentare

''Mogao sam osjetiti da je bilo nezadovoljstva sa strane hrvatskih navijača. Ali to je život. Ne mogu previše ulaziti u to.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider