Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Hm, dominirali?

Francuski mediji: "Dominirali smo protiv Hrvatske i uz puno boli potvrdili svoju snagu"

Raspoloženje u francuskim medijima je odlično nakon trijumfa nad Hrvatskom.

Nikola Karabatić (Foto: Afp)

Reprezentacija Francuske možda ne oduševljava dojmom, ali sve im se odvija po planu na Europskom rukometnom prvenstvu. Onaj kiks u skupini A (iznenađujući remi sa Švicarskom) nije ostavio baš nikakvog traga na njihove ambicije da se dočepaju polufinala.

Prenijeli su dva boda zahvaljujući trijumfu nad Njemačkom, potom dodali još dva nakon slavlja protiv Hrvatske i sad se nalaze na vrhu skupine drugog kruga.

Pobjeda nad našom reprezentacijom odjeknula je u francuskim medijima, koliko zbog važnosti ove utakmice, toliko i zbog dugogodišnjeg rivaliteta.

"Francuska nije propustila priliku, slavila je protiv Hrvatske, prva je u skupini i još uvijek je neporažena na Europskom prvenstvu", ističe L'Equipe.

"Pobjeda uz puno boli", javlja RMC Sport, dodajući:

"Sljedeća utakmica francuske reprezentacije, protiv Islanda u subotu, trebala bi biti lakša nego ovaj dvoboj s Hrvatima."

Le Parisien je ovako sažeo utakmicu:

"Kako je bilo teško, velika napetost. Dugo smo bili u šaci Kuzmanovića, ovo su dva teško osvojena boda."

Evo što je napisao Le Figaro:

"Ovo je još jedan korak približavanja polfinalu. Dominirali smo protiv Hrvatske i potvrdili našu snagu, dva dana poslije važne pobjede nad Njemačkom. Naša reprezentacija iskoristila je priliku i nakon poraza Mađarske od Austrije zasjela na vrh skupine. Sada čak imamo i jednog džokera", zaključuju Francuzi.

Može li Hrvatska do polufinala Eura?

Ukupno glasova:

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider