Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sretno!

Novi zaraženi igrač u hrvatskoj reprezentaciji, ali stiže veliko pojačanje za Crnu Goru

David Mandić se vraća za Crnu Goru na Euru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva sata pred utakmicu Hrvatska - Crna Gora  stigle su loše i dobre vijesti za Hrvatsku na Euru u rukometu.

Novi zaraženi je Valentino Ravnić, ali danas u igru ulaze Alilović, Slišković i Načinović, a veliki povratnik je David Mandić, koji više nije pozitivan na koronavirus.

''Kao što je to uobičajeno posljednjih nekoliko dana, dva sata prije početka utakmice izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Hrvoje Horvat konačno zna s kojom momčadi izlazi na teren. Za današnju utakmicu protiv Crne Gore otpao je Valentino Ravnić, a u ekipu se vraća David Mandić. Novi igrači u sastavu još su: Mirko Alilović, Ivan Slišković i Veron Načinović'', objavio je HRS.

gol expired Osijeku propao povijesni transfer zbog Hajduka? Nenad Bjelica sve otkrio divider

Mandić je ključan 

Dabid Mandić je ključan za 5-1 obranu u nedostatku Domagoja Duvnjaka, koji je ipak najbolji na svijetu na toj poziciji isturenog igrača, ali i Mandić to dobro igra, pa veseli vijest o njegovu povratku.

gol expired Novi skandal: Đokovića potjerali, a njega pustili zaraženog u zemlju, Čilić ga čeka idući divider

Naravno, nadamo se da će na golu oduševiti i legendarni Mirko Alilović, ali nakon dugo vremena konačno je dobio poziv i Ivan Slišković. Splitski rukometaš ima strašan udarac s devet metara i sigurno će pomoći u napadu.

Za kraj spomenimo i navijače. Hrvatska je u Szegedu imala lijepu podršku i očekivan je još veći broj Hrvata u Budimpešti, gdje je i kapacitet dvorane gotovo trostruko veći.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider