Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljivo

Osijeku propao povijesni transfer zbog Hajduka? Nenad Bjelica sve otkrio

Ferro je odbio ponudu Osijeka i okrenuo se možda dolasku u Split.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije dva dana i službeno je započeo zimski prijelazni rok u HNL-u, a Osijek je pripremao dvije transfer-bombe. Ali jedna je propala, a druga samo privremeno.

Mijo Caktaš se zarazio koronavirusom pa će pričekati nekoliko dana i onda odraditi liječničke preglede, ali ono što još možda više boli Nenada Bjelicu je neodrađeni transfer stopera Benfice, Portugalca Ferra, koji bi mogao završiti u Hajduku, tako kaže Bjelica.

''Okrenuo se drugim opcijama. Ima ponuda iz Nizozemske, Portugala i Italije, a u priču se upleo i Hajduk. Što se nas tiče, mi se okrećemo drugim rješenjima. Vidjet ćemo hoće li to biti neki novi stoper ili lijevi bek. Svako zlo za neko dobro. Možda dovedemo još bolje rješenje'', mirno je prokomentirao Nenad Bjelica za Glas Slavonije.

gol expired Novi skandal: Đokovića potjerali, a njega pustili zaraženog u zemlju, Čilić ga čeka idući divider

Ferro je dijete Benfice, a ima tek 25 godina. Prije dvije godine je vrijedio čak 18 milijuna eura, htio ga je Zidane u Real Madridu, za njega se borio i Juventus, ali na kraju je ostao u Benfici da bi preselio na posudbu u Valenciju. U Španjolskoj nije dobio priliku i vratio se u Portugal.

Filip Hrgović i Tony Yoka Boksački as hrabro prognozira: "Hrgović će razbiti Yoku i može pobijediti Furyja, a Babić ima male šanse. Ovo su argumenti!" divider

Dobra poveznica

Opće je poznato da su navijači Benfice i Hajduka prijateljske skupine, a dobre odnose održavaju i sami klubovi. Možda se Ferro raspitao o Hajduku i kod Filipa Krovinovića s kojim je igrao u Benfici. Lako moguće… U Hajduk bi sigurno došao prvo na posudbu, a prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura.

Zabio i Dinamu

Ferro je zabio i zagrebačkog Dinamu u pobjedi 3:0 u osmini finala Europske lige, a za Benficu je upisao 67 nastupa i zabio četiri gola. No to nije iznenađenje jer igra na poziciji stopera pa i nije imao prilika za više golova.

Za Valenciju je upisao tek tri nastupa, a Hajduk bi mu bio treći klub u karijeri.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider