Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Isti dan, isto mjesto

Dva spektakla u Osijeku jedan pored drugog: Hoće li doći do promjene termina?

Osijek - Hajduk i Hrvatska - Nizozemska. Nedjelja, 12. ožujka, u popodnevnim satima u Gradskom vrtu.

Galerija Dvorana i stadion Gradski vrt Dvorana i stadion Gradski vrt Dvorana i stadion Gradski vrt Dvorana i stadion Gradski vrt

Ne događa se baš često da se u Osijeku dva vrhunska sportska događaja igraju praktički u isto vrijeme i to na istom mjestu, kao što bi to, prema zasad utvrđenim terminima, trebao biti slučaj u nedjelju 12. ožujka.

Naime, danas je Hrvatski rukometni savez objavio da će se utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo, Hrvatska - Nizozemska, igrati u nedjelju 12. ožujka s početkom u 17:15 u dvorani Gradski vrt.

Tik pored te dvorane nalazi se stadion Gradski vrt na kojem Osijek još uvijek, prije preseljenja na Pampas, igra svoje domaće utakmice. U sklopu 25. kola HNL-a Osječani će, prema ranije objavljenom rasporedu na službenoj stranici lige, u nedjelju 12. ožujka s početkom u 17:30 ugostiti Hajduk.

Nogomet i rukomet u koliziji

Nema sumnje da će ta nogometna utakmica privući dosta gledatelja na tribine. Ukoliko ne bude nekakvih nebuloznih ograničenja po pitanju kupnje ulaznice, za očekivati je lijepu posjetu na stadionu.

No, isto tako, očekuje se i puna dvorana Gradski vrt na premijeri novog izbornika Gorana Perkovca, u važnoj utakmici za osvježenu hrvatsku rukometnu reprezentaciju koja će juriti pobjedu nad Nizozemskom kako bi osvojila prvo mjesto u kvalifikacijskoj skupini.

Dakle, u razmaku od 15 minuta, praktički na istom mjestu, jer je dvorana "naslonjena" na stadion, trebale bi se odigrati te dvije utakmice.

Do toga je ostalo još 20 dana pa ima dovoljno vremena za nekakav dogovor odnosno pomicanje termina jednog od ovih dvaju utakmica kako bi Osječani i svi ostali Slavonci mogli u jednom danu otići na dva sportska spektakla.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider