Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kuzma i šaka obrana

VIDEO Je li gotovo "golmansko prokletstvo" Kauboja? Čudesni golman hrvatske reprezentacije skinuo 26 lopti!

Nexe je pobijedio Sporting, a sjajni Dominik Kuzmanović spustio roletu s čak 26 obrana.

Domink Kuzmanović (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Golman hrvatske rukometne reprezentacije Dominik Kuzmanović imao je čudesnu večer među vratnicama u okršaju Nexea protiv Sportinga za prvo mjesto u skupini EHF Europske lige. Našičani su dobili Portuglace 34:28, a Kuzmanović je prikupio čak 26 obrana (51 posto)!

Kauboji već godinama, što godinama, praktički desetljećima muku muče s tom pozicijom, a čuvar mreže drugog najboljeg hrvatskog kluba mogao bi biti taj koji će skinuti naše "golmansko prokletstvo".

Navijači Partizana protiv Vardara VIDEO Srpski navijači sramotno vrijeđali i provocirali Makedonce u Beogradu, oni ih poklopili divider

Kuzmanović je sinoć bio jedan od ključnih ljudi u osvajanju prvog mjesta skupine i osiguravanju okršaja protiv Motora iz Zaporožja u osmini finala, a tek mu je 20 godina.

Dečko iz Dugog Sela prošli kolovoz prestao je biti tinejdžer, a u siječnju je imao traumatičnu inicijaciju u nacionalnu vrstu, ali to ga nije poremetilo ni usporilo. Naprotiv, čini se kako je zbog svega što se dogodilo na minulom Svjetskom prvenstvu postao još bolji.

Pogledajte što je sinoć učinio Sportingu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider