Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NAJAVA KAPETANA

Domagoj Duvnjak spreman za deset tisuća Danaca: "To nas motivira, pokazat ćemo onaj hrvatski prkos"

Domagoj Duvnjak dobro poznaje Dansku i zna kako protiv njih nema prostora za pogreške.

Utakmica protiv Danske neće biti ništa novo za hrvatskog kapetana Domagoja Duvnjaka. On je jedan od onih koji će morati povući i dati najviše te svojim nastupom motivirati ostatak momčadi. 

Hrvoje Horvat Izbornik Horvat vjeruje u uspjeh protiv Danaca: "Moramo biti bezobrazni, na rubu dozvoljenog!" divider

Jer upravo to je potrebno za doći do pobjede protiv svjetskih prvaka. Najiskusniji moraju pružiti najviše i Duvnjak je toga svjestan.

Moramo odigrati perfektnu utakmicu

"Mislim da smo spremni. Odradit ćemo kratki trening i sutra na glavu. Bit će izuzetno teške utakmica, svi znamo moć Danske. Ako mi budemo pravi, onakvi kakvi znamo biti na na treningu i kakvi znamo da možemo biti na utakmicama, imamo ih šanse pobijediti", najavio je utakmicu naš kapetan u razgovoru za Hrvatski rukometni savez.

I on je svjestan kako nas je koštao loš ulazak u prvenstvo, no i dalje vjeruje da je sve to moguće anulirati.

Analiza Vedrana Zrnića Analiza Vedrana Zrnića: Cindrić je zalog za Dansku, ali svi moraju odigrati utakmicu života divider

"Nije to još na sto posto, to je moje mišljenje, ali blizu smo tome. Treniramo i radimo. Protiv Egipta nije funkcioniralo, ali protiv SAD-a i Maroka to je izgledalo puno bolje. Nadam se da ćemo odigrati perfektnu utakmicu jer to će nam trebati za pobjedu", ustvrdio je.

Lakše je igrati kad su svi protiv nas

Protiv sebe će imati dobro poznata lica iz svlačionice Kiela.

"Da, braća Landin. Niklas Landin je već dugi niz godina po meni najbolji vratar svijeta. Magnus je jako zanimljivo krilo, a u obrani igra peticu. Obojica su fenomenalni, bit će zanimljivo susresti se s njima", rekao je s osmijehom.

Ono što se ne može ignorirati je situacija na tribinama, gdje je jasno kako će Danci imati puno brojniju podršku.

"Bit će deset tisuća Danaca, ali to nam može biti dodatni motiv. Možda ćemo pokazati onaj naš hrvatski prkos na terenu. Možda će nam biti lakše igrati kad su svi protiv nas. Vidjet ćemo. Ovo je sport, igramo se, veselimo se, nekad ispadne dobro, nekad lošije, a vidjet ćemo kako će biti sutra", zaključio je na kraju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider