Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dogodio se propust

Crnogorski navijač otkrio što je kumovalo incidentu na tribinama: "Nije bila drama, ali..."

Na utakmici Europskog vaterpolskog prvenstva je zabilježen manji incident na tribinama.

Navijači u Gružu (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Hrvatska je izgubila od Crne Gore (13:15) nakon peteraca i kao drugoplasirana momčad skupine osigurala plasman u četvrtfinale Europskog vaterpolskog prvenstva. U Gružu je ponovno bila sjajna atmosfera, no izbio je manji incident na tribinama.

Nekolicina hrvatskih navijača je vikala i vrijeđala grupu crnogorskih navijača, a ubrzo je počelo i naguravanje. Policija je reagirala i brzo smirila situaciju, a jedan crnogorski navijač za Novu.rs je ispričao što se točno dogodilo:

Marko Radulović Riječanin odbio Hrvatsku i igra za Srbiju: Trenutačno je prvi strijelac vaterpolskog Eura divider

"Nije bila neka drama, samo je organizacija bila loša. Trebali su crnogorski navijači biti izolirani, ali su oni napunili tribine i puštali Hrvate tamo kod nas. Policija je kasno uletjela, da je bilo nešto ozbiljnije, sigurno bi zakasnili. Kordon policije kasnije nas je ispratio do parkinga", otkrio je jedan od crnogorskih navijača.

Dodajmo kako je policija uhitila četvoricu navijača u dobi od od 32 do 35 godina, od kojih je jedan bio pod utjecajem alkohola.

Vijesti s Europskog prvenstva u vaterpolu 2024. pratite na GOL.hr-u uz ponosnog sponzora hrvatskog vaterpola - TELEMACH HRVATSKA

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider