Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zaiskrilo na tribinama

Policija uhitila četvoricu hrvatskih navijača zbog incidenta u Dubrovniku

U Gružu je izbio manji incident na utakmici Eura između Hrvatske i Crne Gore (13:15).

Naguravanje navijača u Gružu (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Hrvatska je izgubila od Crne Gore nakon peteraca i kao druga momčad skupine osigurala plasman u četvrtfinale Europskog vaterpolskog prvenstva.

Navijači su ponovno priredili sjajnu atmosferu, u Gružu se natiskalo puno više od 2 tisuće navijača, a zanimljivu utakmicu je pratila i manja skupina crnogorskih navijača.

Navijači u Gružu FOTO Incident u Dubrovniku: Došlo do naguravanja između navijača, policija morala reagirati divider

Nažalost, u jednom je trenutku na tribinama izbio manji incident, zbog čega je policija morala reagirati i uhititi četvoricu navijača Hrvatske u dobi od od 32 do 35 godina, od kojih je jedan bio pod utjecajem alkohola.

Spomenuta je četvorka vikala i vrijeđala grupu navijača Crne Gore koji su slavili pogodak crnogorske reprezentacije, nakon čega su ih počeli i fizički naguravati, objavila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Europsko vaterpolsko prvenstvo u Hrvatskoj Hrvatska službeno ne zna suparnika u četvrtfinalu Eura, ali zapravo bi sve trebalo biti jasno divider

Uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, četvorica će navijača tijekom današnjeg dana biti odvedena na Općinski sud u Dubrovniku.

Vijesti s Europskog prvenstva u vaterpolu 2024. pratite na GOL.hr-u uz ponosnog sponzora hrvatskog vaterpola - TELEMACH HRVATSKA

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider