Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bogme, hrabro

Červar popljuvao Sigurdssona: "Za razliku od njega, ja bih se s Japanom borio za olimpijsko zlato"

Lino Červar smatra da nije dobro što je na klupu hrvatske rukometne reprezentacije sjeo stranac.

Lino Červar (Foto: Matija Đanešić/Cropix)

Iako je Dagur Sigurdsson napravio sjajan posao na početku svog mandata na klupi hrvatske rukometne reprezentacije ostvarivši sve tri pobjede na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre, još uvijek u hrvatskoj (rukometnoj) javnosti postoje oni kojima nije drago što je islandski stručnjak imenovan za novog izbornika.

Jedan je od takvih i Lino Červar, koji je s onom generacijom predvođenom Ivanom Balićem i Petrom Metličićem osvojio svjetsko i olimpijsko zlato i još pregršt medalja.

Na dan kada je Sigurdsson objavio novi popis hrvatskih reprezentativaca bivši hrvatski izbornik gostovao je u emisiji O svemu i ni o čemu na Sportklubu, u kojoj je okrznuo Islanđanina.

"Ja bih se s Japanom u normalnim okolnostima borio za olimpijsko zlato", ispalio je Červar aludiravši na činjenicu da je Sigurdsson prije dolaska u Hrvatsku bio izbornik u Zemlji Izlazećeg Sunca.

Červar je naglasio da mu Sigurdsson nije nikakav konkurent jer ga klupa hrvatske reprezentacije više ne zanima. Pričao je da bi volio imati još jedan angažman, a što je sve rekao i koga je sve spomenuo, možete pogledati večeras na Sport Klubu 1 od 22:20.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider