Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Strašna vijest

Bivši prvak svijeta u skoku u vis pronađen mrtav nakon nestanka: Policija sumnja da je ubijen

Obitelj i policija su nekoliko tjedana tragali za Jacquesom Freitagom.

Jacques Freitag (Foto: Afp)

Strašna vijest iz Južnoafričke Republike potresla je svijeta sporta! Jacques Freitag, bivši svjetski prvak u skoku u vis, pronađen je mrtav nakon nestanka.

Obitelj je prije nekog vremena objavila da je bivši sportaš nestao, a za pomoć se medijima obratila i njegova sestra Chrissie Lewis. Freiag je naime posljednji put viđen prije nekoliko tjedana, kada ga je usred noći iz majčina doma pokupio nepoznati muškarac, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Nažalost, potraga za nesretnim muškarcem dobila je nesretan kraj. Policija je pronašla tijelo 42-godišnjaka u zapadnoj Pretoriji, a sumnjaju da je bio upucan.

Freitag je imao obećavajuću sportsku karijeru, bio je član južnoafričke reprezentacije na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine, a još uvijek je jedan od rijetkih sportaša koji je osvojio svjetska prvenstva na juniorskoj i seniorskoj razini, piše Rapport.

Prije deset godina imao je problema sa zakonom, proveo je tri dana iza rešetaka zbog posjedovanja droge, a već neko vrijeme imao je problema s ovisnošću.

Mario Hezonja i Luka Dončić Slovenci nakon teškog poraza: "Hrvati su nam održali lekciju. Dončić i društvo nisu im dorasli, kakvo razočaranje" divider

Merih Demiral FOTO Skandal na Euru: Turski junak golove slavio ozloglašenim simbolom, prijeti mu velika kazna divider

Turska povela protiv Austrije Ovo se nije dogodilo na velikom turniru od 1998. i polufinala između Francuske i Hrvatske divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider