Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pošteno priznali

Zvijezde Liverpoola naklonile se Kovačiću: "Bio je to fantastičan udarac, oba gola su sjajna"

Mateo Kovačić postigao je fantastičan pogodak u remiju Chelseaja i Liverpoola…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U velikom derbiju Premierlige Chelsea i Liverpool odigrali su 2:2.

Londonci mogu biti zadovoljniji jer su gubili 2:0. Redsi su poveli golovima Manea i Salaha, a onda je na scenu nastupio Mateo Kovačić. Hrvatski reprezentativac postigao je pogodak koji je oduševio Otok.

S ruba šesnaesterca pogodio je volej iz koljena u gornji desni kut. Kovačić je i bez tog pogotka odigrao odličnu partiju, a to su mu priznali i suparnički igrači.

Virgil van Dijk korektno je prokomentirao:

"Kad vodite 2:0, ne želite primiti gol pri kraju poluvremena i vratiti suparnika u igru. Baš to se dogodilo nakon fantastičnog udarca, treba mu odati priznanje za to. To je Chelseaja vratilo u utakmicu, a potom je postigao i drugi gol", kazao je Van Dijk.

Kovačić je smanjio na 2:1 u 42. minuti, a Pulišić je izjednačio u sučevoj nadoknadi prvog dijela. I njegov pogodak je bio izvrstan.

Pomoćnik Jürgena Kloppa Pep Lijnders ističe:

"Postigli su dva nevjerojatna gola. Naravno da pokušavate spriječiti takve situacije, no mora se priznati da su to bila dva sjajna pogotka."

Jordan Henderson tražio je od sudaca da provjere Kovačićev gol.

"Zatražio sam suca da provjeri situaciju. Izgledalo mi je da su neki igrači smetali našem vrataru, ali bio je to fantastičan udarac", zaključio je Henderson.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider