Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odali mu poštovanje

FOTO Zvezda protiv Partizana zaigrala u dresu posvećenom rođenom Vukovarcu

Zvezda i Partizan odmjerili su snage u zaostalom susretu 9. kola srpskog prvenstva.

Crvena zvezda (Foto: Afp)

Crvena zvezda je u velikom derbiju protiv Partizana zaigrala u dresovima s posebnom posvetom za bivšeg nogometaša koji nas je prerano napustio.

Radi se o Siniši Mihajloviću koji je umro u 54. godini života nakon duge i teške borbe s leukemijom. S opakom bolesti borio se od 2019. godine, kada je sasvim slučajno otkrio da boluje od leukemije. Osjetio je bol u aduktoru koju je pripisvao igranju padela, ali liječnici su inzistirali na daljnim pregledima.

Ezequiel Lavezzi i njegova djevojka Natalia Borges Ezequiel Lavezzi izboden na kućnoj zabavi zbog svađe oko novca, ali njegova obitelj tvrdi - pao je s ljestava divider

Nažalost, 16. prosinca prošle godine stigla je tužna vijest da je Mihajlović izgubio životnu bitku. U njegovu čast nogometaši Zvezde su izašli s teren u dresovima s posvetom za svog bivšeg nogometaša koji je 1969. godine rođen u Vukovaru.

Mihajlović nikad nije skrivao svoju ljubav prema Borovu, koliko je ponosan  što dolazi iz Borova te kako nosi samo najljepše uspomene na svoje selo, ali i grad Vukovar, u kojem je išao u srednju školu.

Mark De Mori 2013. godine u Splitu Mark De Mori: "Sve djevojke bile su mi Hrvatice, a nogomet se kod nas smatrao ženskim sportom" divider

Više je puta naglasio kako nije mogao zamisliti bolje odrastanje, ali da ga više za Vukovar ništa ne veže jer taj grad u kojem je on odrastao više ne postoji.

Profesionalnu je karijeru započeo u Vojvodini preko koje je stigao do dresa Crvene zvezde.

Dodajmo da je Partizan svladao Zvezdu (2:1) u zaostalom susretu 9. kola i tako ih preskočio na prvenstvenoj tablici.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider